Indesit inductie kookplaat kopen

Indesit inductie kookplaten

Wil je een nieuwe kookplaat aanschaffen voor in de keuken? Heb je dan al eens aan een inductie kookplaat gedacht? Toegegeven, je hebt een extra groep in de meterkast nodig, maar eenmaal geplaatst krijg je er veel voor terug. Wanneer je kiest voor een Indesit inductie kookplaat kies je voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid en gebruikersgemak.

Bij het koken met een Indesit inductie kookplaat worden enkel de pannen verhit. Zo gaat er geen energie verloren, zoals bij het koken op gas. Branden aan de kookplaat is vrijwel onmogelijk en ook maak je deze snel weer schoon. De Indesit inductie kookplaten zijn voorzien van diverse gemakken voor een scherpe prijs.

4 resultaten
Indesit IS 83Q60 NE
Inductie , 4 zone(s) , 59 cm
Indesit IS 83Q60 NE
Geen reviews
€ 289,-
3 prijzen
Inductie
4 zone(s)
Indesit IB 65B60 NE
Inductie , 4 zone(s) , 51 cm
Indesit IB 65B60 NE
Geen reviews
€ 379,-
1 prijs
Inductie
4 zone(s)
Indesit IB 88B60 NE
Inductie , 4 zone(s) , 59 cm
Indesit IB 88B60 NE
Geen reviews
€ 499,-
3 prijzen
Inductie
4 zone(s)
Indesit IB 21B77 NE
Inductie , 4 zone(s) , 77 cm
Indesit IB 21B77 NE
Geen reviews
€ 549,-
1 prijs
Inductie
4 zone(s)

Indesit inductie kookplaten vergelijken

Niet iedere kookplaat past in jouw keuken. Daarom kun je bij ons het filter gebruiken. Deze vind je links op de pagina. Geef hier al jouw voorkeuren aan waar een inductie kookplaat van Indesit of van een ander merk aan moet voldoen. Aan de hand van de opgegeven voorkeuren vind je op deze pagina een lijst van alle geschikte modellen. Deze kun je direct met elkaar vergelijken om zo tot de beste keuze te komen. We geven per model de laagste prijs weer. Zo betaal je nooit teveel. Door kieskeurig te vergelijken vind jij bij Slimster beslist de beste online aanbieding!

Assortiment inductie kookplaten van Indesit

Indesit heeft verschillende inbouw kookplaten beschikbaar voor een scherpe prijs. Zo wordt inductie koken voor iedereen beschikbaar. Verkrijgbaar in diverse afmetingen zijn deze inductie kookplaten voorzien van een TouchControl bediening aan de voorkant. De zwarte kleur van de diverse modellen zijn tijdloos, waardoor ze in vrijwel iedere keuken passen. Meer weten over de inductie kookplaten van Indesit? Start snel met vergelijken en vind de beste prijs.

Benieuwd naar de beste Indesit inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten