Miele inductie kookplaat kopen

Miele inductie kookplaten

Zoek je een inductie kookplaat van hoge kwaliteit dat tevens zeer energiezuinig is? Kijk dan eens naar de Miele inductie kookplaten. Dit Duitse merk maakt al vele jaren betrouwbare apparatuur met een lange levensduur. Inductie koken gaat door middel van elektriciteit, waarbij de pannen direct verhit worden. Miele garandeert een 30% lager energieverbruik met 35% snellere kooktijden.

In het assortiment Miele vinden we een groot aantal inductie modellen. Er zit dus altijd een geschikte kookplaat voor je tussen. Vergelijk alle Miele inductie kookplaten kieskeurig en vind beslist de beste online aanbieding!

3 resultaten
Miele KMDA 7634 FR
Inductie , 4 zone(s)
Miele KMDA 7634 FR
Geen reviews
€ 3549,-
1 prijs
Inductie
4 zone(s)
Miele KM 7575 FL
Inductie
Miele KM 7575 FL
Geen reviews
€ 1799,-
1 prijs
Inductie
Miele KMDA 7633 FL
Inductie , 4 zone(s)
Miele KMDA 7633 FL
Geen reviews
€ 2399,-
1 prijs
Inductie
4 zone(s)

Miele inductie kookplaten online vergelijken

Vergelijk de Miele inductie kookplaten op Slimster.nl voor de beste deal. Niet iedere kookplaat is geschikt voor in jouw keuken. Zelf op onderzoek uitgaan is een tijdrovende klus. Daarom hebben wij het filter in het leven geroepen. Geef al je voorkeuren door in het filter links op de pagina. De geschikte modellen vind je op deze pagina. Je kunt deze inductie kookplaten tot in elk detail met elkaar vergelijken door ze te selecteren en op de vergelijk knop te klikken. Dankzij onze aangesloten dealers vind je meteen de laagste prijs.

Assortiment inductie kookplaten van Miele

Miele is geen goedkoop merk. De slogan "Immer besser" betekent niets anders dan het beste van het beste. Hoge kwaliteit materialen, energiezuinige apparaten, extra functies en een uitstekend gebruikersgemak komen met een prijskaartje. De meeste inductie kookplaten van Miele bevinden zich in het hoge segment en komen met PowerFlex kookzones voor iedere pan, TwinBooster functie en diverse andere extra functies die het kookgemak verhogen. Enkele modellen zijn ook verkrijgbaar in het middensegment, maar komen met minder extra functies. Kies uit diverse afmetingen in de kleuren rvs, wit of zwart. De laagste prijs vind je bij Slimster.

Benieuwd naar de beste Miele inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten