Zanussi inductie kookplaat kopen

Zanussi inductie kookplaten

Inductie koken is helemaal van deze tijd. Je gebruikt geen gas om te koken, maar elektriciteit. Een inductiekookplaat bestaat uit magnetische spoelen. Wanneer deze met de speciale inductie pannen in aanraking komen ontstaat er een reactie, waarbij de bodem van de pannen worden verhit. De plaat zelf blijft koud, dus je zult je nooit kunnen branden. Inductie koken is veilig, energiezuinig en hygiënisch. Het Italiaanse Zanussi heeft een reeks inductie kookplaten in het assortiment die je het voordeligst aan kunt schaffen via Slimster.

5 resultaten

Zanussi ZITN641K

Inductie , 4 zone(s) , 59 cm
Zanussi ZITN641K
€ 329,-
Inductie
4 zone(s)

Zanussi ZIFN844K

Inductie , 4 zone(s) , 78 cm
Zanussi ZIFN844K
€ 649,-
Inductie
4 zone(s)

Zanussi ZITN323K

Inductie , 2 zone(s) , 29 cm
Zanussi ZITN323K
€ 399,-
Inductie
2 zone(s)

Zanussi ZIFN844X

Inductie , 4 zone(s) , 76.6 cm
Zanussi ZIFN844X
€ 619,-
Inductie
4 zone(s)

Zanussi ZEI8640XBA

Inductie , 4 zone(s) , 76.6 cm
Zanussi ZEI8640XBA
€ 749,-
Inductie
4 zone(s)

Zanussi inductie kookplaten vergelijken

De Zanussi inductie kookplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en modellen. Niet ieder model past in jouw keuken. Daarom kun je snel zoeken door middel van het filter op onze website. Links op de pagina geef je al jouw voorkeuren op met betrekking tot een nieuwe inductie kookplaat. Naast de afmetingen, energieklasse en het aantal kookzones kun je ook andere merken selecteren om de Zanussi kookplaten kieskeurig mee te vergelijken.

De resultaten vind je direct op deze pagina. Vink ze aan en klik op de vergelijk knop. Zo krijg je direct een overzicht van de verschillende eigenschappen. In het prijsoverzicht vind je beslist de laagste prijs van onze aangesloten dealers.

Assortiment inductie kookplaten van Zanussi

Zanussi heeft zowel kleine inductie kookplaten met 2 kookzones als grote modellen met 4 flexibele kookzones in het assortiment. Dankzij flexibele kookzones pas je het oppervlak van de kookplaat aan aan de pannen. Het gaat hier om inbouw modellen die verkrijgbaar zijn in zwart of roestvrij staal. Sommige modellen hebben timers en displays, maar ook een boosterfunctie en een Slider bediening. De inductie kookplaten van Zanussi zijn complete modellen voor een zacht prijsje. Kijk snel in het prijsoverzicht om de laagste prijs te vinden.

Benieuwd naar de beste Zanussi inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten