Exquisit inductie kookplaat kopen

Exquisit inductie kookplaten

Inductie koken is aan een sterke opmars bezig. Het is veilig, hygiënisch en tegenwoordig steeds betaalbaarder. Ook Exquisit heeft betaalbare inductie kookplaten in het assortiment. Bij het inductie koken worden de pannen direct verhit en gaat er vrijwel geen energie verloren. Exquisit is een internationaal merk dat betaalbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Het motto is "Value for money".

Bij dit merk zul je dan ook nooit teveel betalen. Je hoeft niet bang te zijn aan kwaliteit in te moeten boeten. De inductie kookplaten van Exquisit zijn zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Vergelijk alle modellen kieskeurig bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

3 resultaten
Exquisit EKI601-2
Inductie , 59 cm
Exquisit EKI601-2
Geen reviews
€ 305,-
1 prijs
Inductie
Exquisit FKI55-2
Inductie , 4 zone(s)
Exquisit FKI55-2
Geen reviews
€ 209,-
1 prijs
Inductie
4 zone(s)
Exquisit EKI901-2
Inductie , 5 zone(s)
Exquisit EKI901-2
Geen reviews
€ 405,-
1 prijs
Inductie
5 zone(s)

Exquisit inductie kookplaten vergelijken en kopen

Niemand wil teveel betalen voor een nieuwe inductie kookplaat. Toch kan het een tijdrovende klus zijn om alle aanbieders zelf te gaan vergelijken. Gelukkig kun je bij Slimster terecht. Dankzij het filter vind je direct een geschikte inductie kookplaat voor in jouw keuken. Links op de pagina geef je al jouw voorkeuren op. De geschikte kookplaten geven we op deze pagina weer. Per inductie kookplaat van Exquisit geven we de laagste prijs weer. Wij werken samen met een groot aantal winkels, zodat je in één oogopslag de beste aanbieding zult vinden.

Assortiment inductie kookplaten van Exquisit

Matzwart of glanzend zwart. Tiptoetsen of Touch Control. Wil je 4 verschillende kookzones of wil je kookzones met elkaar combineren? De mogelijkheden bij de Exquisit inductie kookplaten zijn eindeloos. Verkrijgbaar in diverse afmetingen zal er altijd een geschikte inbouw inductie kookplaat voor je tussen zitten. Het goede nieuws is dat alle modellen zeer betaalbaar zijn. Wil je een kwalitatief goede inductie kookplaat voor een betaalbare prijs? Kijk dan snel eens naar het aanbod van Exquisit. Wij helpen je snel de beste prijs vinden.

Benieuwd naar de beste Exquisit inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten