Domo inductie kookplaat kopen

Domo inductie kookplaten

Zoek je een vrijstaande inductie kookplaat? Het assortiment van Domo zou dan zomaar een geschikt model voor jou kunnen bevatten. Dit Belgische merk heeft het gehele productieproces in eigen handen van ontwerp tot productie. Zo kan Domo scherpe prijzen hanteren voor kwalitatieve producten met een fris design. De Domo inductie kookplaten zijn voorzien van diverse extra's. Dit tegen een fractie van de prijs die je bij andere merken zou betalen. Bij Slimster vind je beslist de beste online aanbieding door alle kookplaten en webshops kieskeurig te vergelijken

2 resultaten
Domo DO332IP
Inductie , 1 zone(s) , 29 cm
Domo DO332IP
9,1
18 reviews
€ 48,-
2 prijzen
Inductie
1 zone(s)
Domo DO333IP
Inductie , 2 zone(s) , 60.5 cm
Domo DO333IP
8,7
17 reviews
€ 119,-
1 prijs
Inductie
2 zone(s)

Domo inductie kookplaten online vergelijken

Bij Slimster kun je de Domo inductie kookplaten makkelijk met elkaar vergelijken. Hiervoor hebben wij het filter in het leven geroepen. Links op de pagina geef je al jouw voorkeuren op. Selecteer hier bijvoorbeeld de afmetingen of de kleur. We geven direct de resultaten op deze pagina weer. De geschikte kookplaten kun je met elkaar vergelijken om tot de beste keuze te kunnen komen. Hierbij vind je ook meteen de prijzen van een groot aantal winkels. Zo kun je direct de laagste prijs selecteren.

Het assortiment inductie kookplaten van DOMO

De inductie kookplaten van Domo zijn net even anders dan die van andere merken. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderscheiden van andere merken. De modellen komen overeen dat ze vrijstaand zijn en dus ideaal voor gebruik in je tuin, op het balkon of natuurlijk op vakantie. De Domo inductie kookplaten komen standaard met vele extra's.

De kookplaten hebben een oppervlakte van hoogwaardig keramisch glas, een digitaal LED display en een groot aantal vermogensinstellingen. Een oververhittingsbeveiliging is aanwezig, net als een waarschuwingssysteem voor pannen en potten die niet geschikt zijn voor het inductie koken. De Domo inductie kookplaten zijn zeer complete modellen voor een scherpe prijs. Kijk snel bij het prijsoverzicht om de goedkoopste dealer te vinden.

Benieuwd naar de beste DOMO inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten