Siemens inductie kookplaat kopen

Siemens inductie kookplaten

Op zoek naar een nieuwe kookplaat? Denk in dat geval eens aan een inductie kookplaat. Inductie koken is het moderne koken. Je hebt geen open vuur, maar maakt gebruik van elektriciteit. Warmte gaat vrijwel niet verloren, waardoor de energie enkel naar de pannen gaat. Dit is niet alleen energiezuiniger, maar ook nog eens zeer gemakkelijk. Een inductie kookplaat is zeer gemakkelijk schoon te maken.

Vaak zeggen mensen dat inductie kookplaten stevig aan de prijs zijn. Zo niet bij het Duitse merk Siemens. De Siemens inductiekookplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en prijscategorieën. Zo wordt inductie koken voor iedereen betaalbaar.

57 resultaten

Siemens EU631FEB2E

Inductie , 4 zone(s) , 59.2 cm
Siemens EU631FEB2E
€ 418,-
Inductie
4 zone(s)

Siemens ED731FQ15E

Inductie , 4 zone(s) , Energieklasse B
Siemens ED731FQ15E
€ 1799,-
Inductie
4 zone(s)

Siemens EH645FEB1E

Inductie , 4 zone(s) , 58.3 cm
Siemens EH645FEB1E
€ 698,-
Inductie
4 zone(s)

Siemens EX875LVB1E

Inductie , 5 zone(s) , 81.2 cm
Siemens EX875LVB1E
€ 899,-
Inductie
5 zone(s)

Siemens EX875LYV1E

Inductie , 4 zone(s) , 81.2 cm
Siemens EX875LYV1E
€ 1499,-
Inductie
4 zone(s)

Siemens EU645BEB2E

Inductie , 4 zone(s) , 58.3 cm
Siemens EU645BEB2E
€ 399,-
Inductie
4 zone(s)

Siemens inductie kookplaten online vergelijken

Niet iedere Siemens inductie kookplaat past in jouw keuken. Via het filter links op het scherm kun je daarom al jouw voorkeuren opgeven. Kies de afmetingen, de prijsklasse of bijvoorbeeld het energielabel. Aan de hand van de opgegeven voorkeuren vind je de geschikte modellen. Wil je verder kijken dan alleen de modellen van Siemens? Geen probleem. Selecteer in het filter elk merk dat je maar wilt. In het prijsoverzicht vind je meteen de laagste prijs voor een Siemens inductie kookplaat. Door alle kookplaten kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Assortiment inductie kookplaten van Siemens

Het grootste aanbod inductie kookplaten vinden we bij Siemens. Van inductiekookplaten met 2 kookzones tot brede inbouw kookplaten met 5 kookzones. Elke denkbare afmeting is beschikbaar, waardoor je altijd een geschikte kookplaat zult vinden. Kies uit modellen met flexibele kookzones, bakSensor Plus, een Powerboost functie, warmhoudfunctie en diverse soorten bedieningen.

Van de goedkope iQ100 serie tot de high-end iQ700 serie. In elke prijsklasse is er een geschikte Siemens inductie kookplaat te vinden. Voor de laagste prijs hoef je enkel in het prijsoverzicht te kijken op Slimster.nl.

Kenmerken Siemens inductie kookplaat

  • Duitse kwaliteit
  • Van 2 tot 5 kookzones
  • In diverse prijscategorieën
Benieuwd naar de beste Siemens inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten