Whirlpool inductie kookplaat kopen

Whirlpool inductie kookplaten

Het Amerikaanse Whirlpool is thuis in de keuken. Dat zien we direct terug bij de inductie kookplaten van het merk. Het zijn intelligente kookplaten met precisie en snelheid. Design staat hoog in het vaandel, net als veiligheid en schoonmaak-gemak. Inductie kookplaten maken gebruik van elektriciteit. Er zijn geen uitstekende delen zoals bij gaskookplaten. Hierdoor zijn ze zeer makkelijk schoon te maken. De Whirlpool inductie kookplaten zijn betaalbaar en voorzien van diverse extra functies.

25 resultaten

Whirlpool WVH 92 K

Inductie , 4 zone(s) , 83 cm
Whirlpool WVH 92 K
€ 1299,-
Inductie
4 zone(s)

Inductie kookplaten van Whirlpool vergelijken

Niet iedere inductie kookplaat voldoet aan jouw wensen. Gebruik daarom het filter links op het scherm en selecteer de eigenschappen waar een nieuwe inductie kookplaat aan moet voldoen. Kies de juiste afmetingen, zodat de inductiekookplaat in jouw keuken geplaatst kan worden. Ook kun je de prijsklasse, het aantal kookzones en diverse andere functies en eigenschappen selecteren.

Wil je de Whirlpool modellen vergelijken met die van andere merken? Ook dat is geen probleem. De resultaten vind je direct op deze pagina. Per kookplaat vind je een prijsoverzicht met de prijzen van onze aangesloten dealers. Zo kun je meteen de goedkoopste prijs selecteren.

Assortiment Whirlpool inductiekookplaten

De Whirlpool inductie kookplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met 2 kookzones of met 4 kookzones. Het zijn allemaal inbouw kookplaten die in sommige gevallen voorzien zijn van FlexiCook. Hierdoor kun je ook grote pannen plaatsen. Uniek bij sommige modellen is de 6th Sense functie. De sensoren zorgen voor een zuinig en snel kookproces, doordat ze vele functies automatisch overnemen.

Als het water kookt zullen de sensoren automatisch het vermogen verlagen, zodat het water zachtjes kan doorkoken. Ook kunnen ze automatisch de boosterfunctie starten. 6th Sense is een intelligent systeem wat koken veiliger, zuiniger en gemakkelijker maakt. Start snel met vergelijken op Slimster.nl en kies de beste aanbieding.

Benieuwd naar de beste Whirlpool inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten