Pelgrim inductie kookplaat kopen

Pelgrim inductie kookplaten

De Pelgrim inductie kookplaten zijn snel, veilig en energiezuinig. De maaltijden maak je snel klaar op een veilige manier, doordat de kookplaat enkel warm wordt als deze in contact staat met een pan. Zo kun je je vrijwel niet branden. Ook is er geen open vuur aanwezig. Inductie koken gaat door middel van elektriciteit. De Pelgrim inductie kookplaten gaan zuinig om met energie.

Dit Nederlandse merk bestaat bijna 100 jaar en heeft hierdoor bijna een eeuw aan ervaring op het gebied van kookapparatuur. De inductiekookplaten van Pelgrim zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en prijscategorieën. Bij Slimster vergelijk je alle inductie kookplaten van Pelgrim kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Pelgrim inductie kookplaten vergelijken

De inductiekookplaten van Pelgrim zijn allen inbouw modellen. Ze zullen door de diverse afmetingen niet allemaal in jouw keuken geplaatst kunnen worden. Dankzij het filter links op de pagina vind je snel een geschikt model. Vul hier alle eigenschappen in waar een inductie kookplaat aan moet voldoen. Desgewenst kun je ook andere merken selecteren. De kookplaten op deze pagina kun je direct met elkaar vergelijken tot in ieder detail. Je hoeft niet bang te zijn om teveel te betalen. Dankzij onze samenwerking met een groot aantal winkels vind je direct de laagste prijs in het prijsoverzicht.

Assortiment inductie kookplaten van Pelgrim

De modellen van Pelgrim zijn verkrijgbaar met 4 of met 5 kookzones. Van een goedkoop budgetmodel tot een geavanceerd high-end model. De bediening vind je altijd voorop de kookplaat, zodat je veilig kunt koken. De bediening werkt door middel van een tiptoetsbediening, een slidebediening of draaiknoppen. Een boostfunctie kan aanwezig zijn, net als een aankookfunctie. Alle inductie kookplaten zijn verkrijgbaar in een zwart design. Start snel met vergelijken op onze website om jouw ideale model te vinden.

Benieuwd naar de beste Pelgrim inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten