Caso inductie kookplaat kopen

Caso inductie kookplaten

Caso is misschien niet het meest bekende merk als het gaat om inductie kookplaten. Dit Duitse merk is echter hard op weg om de markt te bestormen met hun innovatieve apparaten. Caso wil de keuken meer betrekken bij de dagelijkse leefomgeving door mobiele en vrijstaande keukenapparaten te ontwerpen. Hierbij staat een functioneel ontwerp en het design centraal. De Caso inductie kookplaten zijn dan ook een lust voor het oog. Op deze pagina kun je alle inductiekookplaten van CASO kieskeurig vergelijken om de beste online aanbieding te vinden.

6 resultaten
Caso S-Line 2100
Inductie , 1 zone(s) , 27.5 cm
Caso S-Line 2100
Geen reviews
€ 82,-
1 prijs
Inductie
1 zone(s)
Caso S-Line 3500
Inductie , 2 zone(s) , 54.2 cm
Caso S-Line 3500
Geen reviews
€ 198,-
1 prijs
Inductie
2 zone(s)
Caso Design Touch 3500
Inductie , 2 zone(s) , 60.5 cm
Caso Design Touch 3500
Geen reviews
€ 110,-
1 prijs
Inductie
2 zone(s)
Caso Pro Menu 2100
Inductie , 1 zone(s) , 27.7 cm
Caso Pro Menu 2100
Geen reviews
€ 76,-
1 prijs
Inductie
1 zone(s)
Caso Comfort C2000
Inductie , 1 zone(s) , 28 cm
Caso Comfort C2000
Geen reviews
€ 79,-
1 prijs
Inductie
1 zone(s)
Caso Pro Gourmet 3500
Inductie , 2 zone(s) , 54.5 cm
Caso Germany Pro Gourmet 3500
Geen reviews
€ 185,-
1 prijs
Inductie
2 zone(s)

CASO inductie kookplaten vergelijken

Ben je geïnteresseerd in de eigentijdse inductie kookplaten van Caso? Dan zit je bij Slimster altijd goed. Bij ons vind je gemakkelijk een geschikt model van Caso. Waar ben je precies naar op zoek? Gebruik het filter links op de pagina om je voorkeuren aan te geven. Kies bijvoorbeeld het aantal kookzones en de afmetingen. Aan de hand van je voorkeuren geven wij direct alle geschikte kookplaten weer. Deze kun je vervolgens gemakkelijk met elkaar vergelijken. Via het prijsoverzicht vind je beslist een winkel die de Caso inductie kookplaten het voordeligst verkopen.

Het assortiment Caso inductie kookplaten

De eigentijdse Caso inductie kookplaten vervagen de grens tussen de keuken en de rest van het huis. De traditionele verdeling van een kookgedeelte en een leefgedeelte komen door de mobiele inductie kookplaten van Caso geheel te vervallen. Nu zul je vast denken dat er een flink prijskaartje aan deze moderne kookplaten zal hangen. Niets is minder waar. Van het budgetsegment tot het high-end segment. Caso heeft inductie kookplaten voor ieder budget.

Van vrijstaande kookplaten met 1 kookzone tot grote inductie kookplaten met 3 kookzones met Sensor bediening, display, timers en temperatuurregelaars. Je vindt snel een Caso inductie kookplaat bij Slimster. Start snel met vergelijken en kies de beste deal.

Kenmerken Caso inductie kookplaten

  • Eigentijds design
  • Traditionele keukenindeling komt te vervallen
  • Koken waar je maar wilt met de mobiele kookplaten
  • Betaalbare producten
Benieuwd naar de beste Caso inductie kookplaten?
Beste inductie kookplaten