Zanussi wasdroger kopen

Zanussi wasdrogers

Al in 1916 begon Antonio Zanussi met het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende producten. Toch duurde het nog tot de jaren 50 voordat Zanussi uitgroeide tot een internationaal erkend bedrijf. Toen verwierf het vooral bekendheid met de gasovens en kookplaten, maar tegenwoordig is Zanussi zoveel meer. Het Italiaanse merk levert een aantal prachtige wasdrogers. In de jaren ‘80 ging Zanussi opereren onder de vleugels van Electrolux. De apparaten behielden hun Italiaanse flair en dat is tot de dag van vandaag terug te zien in de attractieve designs. Via Slimster kun je alle Zanussi wasdrogers vergelijken en vind je eenvoudig de beste online aanbieding!

1 resultaat

Zanussi ZTE7101PZ

Lucht , 7 kg , Energieklasse C
Zanussi ZTE7101PZ
€ 301,-
Lucht
7 kg

Zanussi wasdrogers vergelijken via Slimster

Bij Slimster vind je het volledige assortiment wasdrogers van Zanussi. Denk dan aan Zanussi condensdrogers, Zanussi warmtepompdrogers en Zanussi luchtafvoerdrogers. Kijk en vergelijk op basis van prijs, afmetingen en andere eigenschappen. Je kunt maximaal vier verschillende modellen tegelijk selecteren, waarna je door op ‘vergelijken’ te klikken een gedetailleerd overzicht te zien krijgt. Hierin staat alle relevante informatie die je nodig hebt om een keuze te maken. Wees nauwkeurig en neem de tijd. Heb jij een Zanussi wasdroger gevonden die voldoet aan jouw wensen? Koop deze dan direct online via onze website Slimster.nl. Dat is pas gemak!

Waarom een Zanussi droger kopen?

Wie kiest voor Zanussi, gaat voor wasdrogers met enkele unieke functies. Wat dacht je bijvoorbeeld van Elektronische Droogtegraad Sensor (EDS). Zanussi heeft een aantal drogers voorzien van EDS. Dit systeem meet het vocht in de was tijdens het droogprogramma. Je kunt van tevoren zelf aangeven hoe droog je jouw was wil en dankzij EDS houdt de droger zich hier ook aan. Energiebesparend en goed voor jouw kleding!

Een andere functie is Automatische Cool Down. Helemaal gekreukte en verfrommelde was na een droogbeurt; dit is een bekende frustratie. Zanussi heeft hier echter iets op gevonden: Cool Down. Tijdens de laatste tien minuten van een programma verlaagt dit systeem de temperatuur door koele lucht toe te voegen. Vervolgens wordt de trommel nog een paar keer gedraaid, waarmee de was wordt losgeschud. Kreukvorming behoort tot de verleden tijd!

Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers