Wasdroger met rechtsdraaiende deur kopen

Er zijn wasdrogers met een links- of juist een rechtsdraaiende deur. Op deze pagina van Slimster vind je modellen met een deur naar rechts. Bekende merken als Miele, AEG en Samsung bieden apparaten aan met een deur met een draairichting naar rechts. Je kunt de diverse modellen op deze pagina van Slimster gemakkelijk online vergelijken. Hierdoor weet je in no-time welk model het beste bij je persoonlijke huishouden past. Kortom: bekijk en vergelijk wasdrogers via Slimster!

153 resultaten
AEG T8DE86ES
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
AEG T8DE86ES
9,0
1 review
€ 949,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg
Samsung DV80T5220AW
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Samsung DV80T5220AW
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg
LG RH80V5AV0Q
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A++
LG RH80V5AV0Q
Geen reviews
€ 779,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg

Wasdrogers met rechtsdraaiende deur vergelijken

Via Slimster.nl kan je eenvoudig verschillende drogers vergelijken met een draairichting naar rechts. Op deze pagina vind je ons totale assortiment. Je kunt hier per keer maximaal vier apparaten selecteren om ze te vergelijken op gedetailleerd niveau. Ook kan je je zoekopties verscherpen, door links in beeld gebruik te maken van het zoekfilter. Zo zorg je ervoor dat je altijd precies het model vindt waarnaar je zoekt. Bekijk het aanbod van aangesloten webshops om te komen tot voordelige deals!

Voordelen rechtsdraaiende deur

Je kunt bij een droger zowel kiezen voor een model met een draairichting naar links als een draairichting naar rechts. Apparaten met een deur die naar rechts valt zijn in geen opzicht anders dan modellen met een draairichting naar links. Kwalitatief zijn er dus geen verschillen op te merken, maar de voordelen kunnen wel zichtbaar worden wanneer je een relatief volgebouwd huis hebt. Indien er zich op de plaats waar je de wasdroger wilt plaatsen aan de linkerkant grote objecten bevinden, kan het verstandig zijn te kiezen voor een apparaat met een draairichting naar rechts. Zo voorkom je dat je iedere keer bij het openen van de machine op moet passen dat je het deurtje niet te ver open doet.