Pelgrim wasdroger kopen

Pelgrim wasdrogers

Dit authentieke Nederlandse merk bestaat al 90 jaar en heeft een goede reputatie op de huishoudelijke markt. Pelgrim levert topkwaliteit in een hedendaagse styling. Hoewel het merk vooral keukenapparatuur levert, maakt het ook goede wasdrogers in de vorm van condensdrogers en warmtepompdrogers. Bekijk het actuele aanbod Pelgrim wasdrogers en vind eenvoudig de webwinkel met de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Pelgrim wasdrogers vergelijken

Bij Slimster kan je de verschillende Pelgrim modellen met elkaar vergelijken. Het is belangrijk om kieskeurig te vergelijken, zo verzeker je jezelf van een goede aankoop. Filter op kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Filter bijvoorbeeld op energieklasse, vulgewicht en het formaat. Heb jij jouw ideale Panasonic wasdroger gevonden? Via Slimster kan je deze eenvoudig en goedkoop bestellen.

Waarom een Pelgrim wasdroger?

Pelgrim produceert niet alleen energiezuinige wasdrogers, het beroept zich tevens op het gebruiksvriendelijke karakter van al zijn apparaten. Pelgrim heeft de grootste trommel van maar liefst 120 liter, hierin krijgt jouw wasgoed alle ruimte. Het bedieningspaneel is ook eenvoudig te gebruiken.

Daarnaast heeft Pelgrim nog een aantal handige uitvindingen gedaan. Twin Air zorgt voor een optimale luchtstroom die jouw was gelijkmatig droogt. Met SteamCare wordt stoom gebruikt om een optimaal droogresultaat te verkrijgen. Deze optie zorgt voor droog wasgoed, waar geen strijkbout meer over heen hoeft.

Tot slot heeft Pelgrim IonCare uitgevonden, dat een kleine elektrische lading toevoegt aan de warme lucht in de droogtrommel. Dit zorgt voor minder kreukels en het voorkomt statische kleding. Vergelijk hier alle Pelgrim warmtepompdrogers, condensdrogers en luchtafvoerdrogers.

Op zoek naar de beste wasdroger van dit jaar?
Beste wasdrogers

Pelgrim drogers bij Slimster

Via Slimster vind je het gehele aanbod van Pelgrim wasdrogers en wasmachines. Je kan heel makkelijk en snel verschillende modellen en merken drogers met elkaar vergelijken op prijs, afmeting en andere eigenschappen. Selecteer maximaal vier modellen tegelijk en klik op ‘vergelijken’. Er verschijnt direct een gedetailleerd overzicht in beeld. Wil je een wasdroger direct online kopen? Dat kan op Slimster.nl!

slimster
Bij Slimster helpen we jou graag aan de beste deal! Vergelijk alle prijzen en zie direct welke webshop de goedkoopste aanbieding heeft voor jouw nieuwe Pelgrim wasdroger!