Wasdroger met afvoerslang naar buiten kopen

Wasdroger met afvoerslang naar buiten

Ben je op zoek naar een luchtafvoerdroger met een slang naar buiten? Dit is een wasdroger die gebruik maakt van een slang waarmee deze de gebruikte warme lucht met de waterdamp kan afvoeren. Modellen kunnen gebruik maken van een afvoerbuis of van een slang. In dit geval kies je dus voor een model met een slang naar buiten. Deze kan je laten uitkomen in bijvoorbeeld een emmer, om zo het vocht op een handige manier op te kunnen vangen. Op deze pagina vind je het totaaloverzicht wasdrogers met een slang naar buiten op Slimster.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Wasdrogers met afvoerslang vergelijken

Ben je op zoek naar een droger met slang naar buiten? Via Slimster.nl vind je gemakkelijk en snel de beste modellen voor een betaalbare prijs. Maak gebruik van ons filtermenu om modellen te zoeken die voldoen aan jouw voorkeuren. Zij verschijnen hier vervolgens onder in beeld, waarna jij apparaten met elkaar kunt vergelijken. Selecteer een interessant aanbod van een aangesloten webshop en vind jouw favoriete luchtafvoerdroger!

Luchtafvoerdrogers met slang

Maar waarom zou je nu moeten kiezen voor een luchtafvoerdroger in plaats van condensdrogers of bijvoorbeeld warmtepompdrogers? Bij een luchtafvoerdroger wordt gebruik gemaakt van een slang, waarmee de gebruikte warme lucht alsmede de waterdamp kan worden afgevoerd. Het grote voordeel aan dergelijke apparaten is dat de droogprogramma’s daarom sneller zijn. Dit gaat echter niet ten koste van het gebruiksgemak, aangezien de modellen te allen tijde gemakkelijk te bedienen blijven. Ook kan met zekerheid gesteld worden dat deze apparaten steeds energiezuiniger worden, met momenteel veelal energielabel C. Zo zijn ze gemiddeld zelfs iets zuiniger dan condensdrogers.

  • Snel drogen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Energiezuinige apparaten

Bovendien hebben de meeste drogers een middelgrote trommelinhoud, waarbij je moet denken aan 5 tot 7 kg. Diverse merken leveren deze modellen, waaronder internationale namen als AEG, BEKO, Whirlpool en Bosch.

Benieuwd naar de beste luchtafvoerdrogers?
Beste luchtafvoerdrogers

Drogers met slang? Hoe te gebruiken?

Kies je voor een luchtafvoerdroger, waarbij de slang naar buiten is gericht, dan zal je enkele gebruiksaanwijzingen moeten toepassen. Zo kan je de slang in een emmer uit laten komen, zoals we eerder op deze pagina al aangaven. Een nog beter idee is het om de slang in een gat in de muur naar buiten uit te laten komen. Wanneer je jouw luchtafvoerdroger in de buurt van een raam of afvoer plaatst, kan bovendien de waterdamp gemakkelijker naar buiten geraken.

Jouw luchtafvoer zal iets energiezuiniger zijn dan de gemiddelde condensdroger, maar ook hierbij kunnen we jou een tip geven: plaats jouw luchtafvoerdroger niet in een te koude ruimte (zoals een garage of een zolder). In dit geval is de machine minder energiezuinig en is deze langer bezig met het droogdraaien van een was. In een warme omgeving kan deze zelfs 10 minuten sneller werk verrichten dan een condensdroger zou kunnen doen.