Exquisit luchtafvoerdroger kopen

Exquisit luchtafvoerdroger

Exquisit is een groot merk voor huishoudelijke producten, dat ook actief is op de markt voor luchtafvoerdrogers. Je kunt van dit merk scherp geprijsde apparaten verwachten, die je desondanks veel te bieden hebben. Het merk hanteert zelf de leus “value for money” en het bedrijf zou het in feite niet beter hebben kunnen zeggen dan dat. Voor een bedrag tussen de 300 en 400 euro krijg je een energiezuinige luchtafvoerdroger die bovendien ook nog eens erg gebruiksvriendelijk is. Het apparaat levert je namelijk handige functies als Anti-Kreuk Fase, een Nederlands bedieningspaneel en deze geeft een signaal wanneer een programma ten einde is gekomen. Laten we ook een handige functie als Uitgestelde Start niet vergeten. Kortom; voor een scherpe prijs ben je voorzien van een Exquisit luchtafvoerdroger die aan alle gemakken voldoet!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Exquisit luchtafvoerdrogers vergelijken

Luchtafvoerdrogers van Exquisit kun je eenvoudig vergelijken met modellen van andere merken. Dit doe je door links in het filtermenu de merken te selecteren die jou interessant lijken. Op deze pagina komt vervolgens de selectie te staan met modellen die voldoen aan jouw zoekprofiel. In dit filtermenu kun je ook andere zaken aangeven, zoals het gewenste energielabel, de afmetingen die je wenst en veel meer. Je kunt verschillende modellen met elkaar vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil jij een luchtafvoerdroger online kopen? Dat kan! Selecteer een interessant voorstel van een webshop en je hebt jouw luchtafvoerdroger deze week nog in huis! Slimster.nl staat voor je klaar. Vergelijk alle merken luchtafvoerdrogers op specificaties en prijs via onze vergelijkingspagina!

Luchtafvoer wasdroger Exquisit kopen?

Exquisit is een geschikt merk voor het kopen van jouw luchtafvoerdroger(s). Dit merk presteert het namelijk om kwalitatief hoogstaande producten te leveren voor een uiterst concurrerende prijs. De apparaten van dit merk zijn geprijsd rond de 300 en 400 euro en in ruil hiervoor krijg je een luchtafvoerdroger met functies als Uitgestelde Start, Anti-Kreuk Fase en veel meer. De eerste functie is handig als je een droogprogramma enige tijd uit wilt stellen. Sterker nog: je kunt het startpunt van een droogbeurt uitstellen tot maar liefst 24 uur! Zo kun je jouw machine zo instellen dat deze de was droog heeft gemaakt wanneer je thuis komt van het werk.

Is een luchtafvoer wasdroger toch niet precies wat je zoekt? Bij Slimster kun je ook alle Exquisit warmtepompdrogers en condensdrogers vergelijken. Check de prijzen en zie direct welke webwinkel de goedkoopste aanbieding heeft!

Ben jij op zoek naar de beste luchtafvoerdroger?
Beste luchtafvoerdrogers

Voordelen Exquisit luchtafvoerdroger

Anti-Kreuk Fase is een functie waardoor een wasdroger doordraait wanneer deze afkoelt. Dankzij deze functie komen jouw kleren ongekreukt uit de droger, waardoor je geen strijkbout meer nodig zult hebben. Om jou ook op taalkundig gebied zoveel mogelijk te helpen, hebben de apparaten van Exquisit een Nederlandstalig bedieningspaneel. Zo kun je gemakkelijk in onze eigen taal een droogprogramma bedienen. Het zijn ideale gezinsmachines met een maximale vulinhoud van ongeveer 8 kg. Je kunt er dus in één wasbeurt een goede was mee drogen. Op deze manier bespaar je ook nog eens extra energie. Als een programma op zijn einde is, zal er een signaal worden gegeven. Zo weet je direct wanneer je jouw was kunt opdrogen en in de kast kunt plaatsen. Exquisit wasdrogers maken het gemakkelijker voor je!

  • Anti-Kreuk Fase
  • Nederlandstalig bedieningspaneel
  • Uitgestelde Start
  • Ideale gezinsmachines
  • Scherp geprijsd
Een luchtafvoerdroger is goedkoop in aanschaf, maar helaas niet energiezuinig. Een warmtepompdroger is duurder maakt bespaart wel iedere maand op energiekosten!