Electrolux luchtafvoerdroger kopen

Electrolux luchtafvoerdroger

Ieder merk voor huishoudelijke apparaten heeft unieke voordelen en in het geval van Electrolux betreffen dit de milieutechnische voordelen. Het bedrijf werd in 2007 gelauwerd door de Europese Commissie vanwege diens proactieve houding ten opzichte van het milieu. Dit zie je dan ook direct terug in de luchtafvoerdrogers van Electrolux. Ze zijn energiezuinig en hebben energielabels A tot en met C, maar hier houden ze het niet bij. Zo bieden de luchtafvoerdrogers consumenten tevens een hoog gebruiksgemak met functies als Resttijdindicatie en Anti-Kreuk Fase. Ze hebben bovendien een prachtig LCD display, waarop je in overzichtelijke volgorde kunt zien welke programma’s je hebt geselecteerd voor het droogwerk. Electrolux combineert milieuvriendelijkheid met functionaliteit; wat wil je nog meer? Slimster heeft ook Electrolux warmtepompdrogers en condensdrogers. Vergelijk ze op prijs en specificaties!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Electrolux luchtafvoerdrogers vergelijken

Wil jij Electrolux luchtafvoerdrogers vergelijken met modellen van andere merken? Of wil je ze onderling vergelijken? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van het filtermenu, waarin je jouw voorkeursprijscategorie kunt opgeven alsmede de gewenste afmetingen van het apparaat. Zoek je naar een machine met bepaalde afmetingen? Ook dit geef je gemakkelijk en snel op in het filtermenu. Hieronder in beeld verschijnen vervolgens alle modellen die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt ze onderling vergelijken door per keer maximaal vier modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je zult ook zien dat je de modellen eenvoudig online kunt kopen door een webshop te selecteren. Bekijk voordelige aanbiedingen en ga in zee met het voorstel dat het beste aansluit bij jouw wensen. Via Slimster.nl krijg je altijd handige voordelen!

Luchtafvoer wasdroger Electrolux kopen?

Als je kiest voor Electrolux, ga je voor energiezuinige apparaten die je op een speelse wijze kunnen helpen in het huishouden. Hiervoor beschikken ze over veel verschillende, handige functies. Wat dacht je bijvoorbeeld van Uitgestelde Start? Met behulp van deze functie kun je eenvoudig zelf instellen wanneer jouw droogprogramma begint. Dit kun je instellen tot maar liefst 24 uur in de toekomst, waardoor je zelf kunt instellen dat de was droog is wanneer je thuis komt van jouw werk. De apparaten beschikken over een mooi LCD-scherm met daarop de functie Resttijdindicatie. Dankzij deze functie kan je zelf op het scherm zien hoelang jouw programma nog nodig heeft. Zo weet je direct hoe lang je nog hebt totdat je de was kunt opvouwen.

Luchtafvoerdroger met de beste prijs & kwaliteit?
Beste Luchtafvoerdrogers

Voordelen Electrolux luchtafvoerdroger

Bij het einde van ieder programma geven de meeste apparaten van Electrolux een signaal. Dit is handig, zodat je direct weet wanneer je jouw was kunt opvouwen. Op deze wijze helpen de machines van Electrolux je van A tot Z bij iedere wasbeurt. Ook als het gaat om het aantal droogprogramma’s is Electrolux een absolute aanrader. Sommige modellen beschikken over wel 14 programma's. Hierdoor kun jij het wasgoed op een productspecifieke manier drogen, waardoor een droogbeurt geen schade zal toebrengen aan jouw kleding.

  • LCD-scherm met Resttijdindicatie
  • Energiezuinig
  • Uitgestelde Start
  • Veel verschillende droogprogramma’s
slimster
Wil jij zoveel mogelijk besparen op de aanschaf van een nieuwe Electrolux droger? Vergelijk dan via Slimster! Wij hebben de prijzen van alle webshops op een rij gezet voor je!