Candy luchtafvoerdroger kopen

Candy luchtafvoerdroger

Ben jij op zoek naar een goed merk voor luchtafvoerdrogers, dan is Candy een merk dat wij je bijzonder kunnen aanraden. Het Italiaanse bedrijf produceerde al in 1945 zijn eerste wasmachine en heeft dan ook een jarenlange ervaring opgebouwd binnen de sector. Niet alleen als het gaat om wasmachines, trouwens. Ook betreffende de wasdrogers is Candy trouwens zeer actief. Zo beschikken de luchtafvoerdrogers van dit merk over vele handige programma’s, zoals een snelprogramma, een wolprogramma en zelfs een speciaal ontworpen programma van T-shirts. Ze voorzien jou als gebruiker daarnaast van enkele handige, niet te missen functies zoals Uitgestelde Start, Delicaat Drogen en het zelf instellen van de droogtijd. Met Candy droog je secuurder! Candy levert ook uitstekende warmtepompdrogers en condensdrogers!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Candy luchtafvoerdrogers vergelijken

De verschillende Candy luchtafvoerdrogers kun je eenvoudig met elkaar vergelijken. Dit doe je door hier links in beeld gebruik te maken van het filtermenu. Geef hier precies op welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn als het gaat om luchtafvoerdrogers. Zo kun je het belangrijk vinden om een model te kopen met Uitgestelde Start of een apparaat dat voorzien is van een functie als resttijdindicatie. Bovendien kun je zelf de prijsklasse aangeven waarbinnen je wenst te zoeken naar wasdrogers. Hieronder in beeld zie jij de apparaten die voldoen aan jouw zoekselectie, waarna je deze onderling kunt vergelijken door te klikken op ‘vergelijken’. Heb je een goed apparaat gevonden, dan kun je deze online kopen via Slimster! Op onze vergelijkingspagina kun je alle merken luchtafvoerdrogers met elkaar vergelijken op specificaties en prijs.

Luchtafvoerdroger Candy kopen?

Het Italiaanse Candy is goed voor veel handige voordelen binnen de wereld van luchtafvoerdrogers. Zo beschikken sommige modellen over een handig systeem van elektronische vochtmeting. Hierdoor stopt het apparaat direct nadat deze een vooraf ingestelde droogtegraad heeft bereikt. Candy heeft handige voorladers in het assortiment zitten, die je eenvoudig op diverse plekken in jouw woning kunt plaatsen. De Candy wasdrogers zijn doorgaans echter gezinsmodellen met een maximale vulinhoud van ongeveer 8 kg. Ze beschikken over veel handige functies, zoals tegenwoordig ook Uitgestelde Start. Hiermee kun je de start van het droogprogramma uitstellen tot maar liefst 24 uur in de toekomst.

Beste luchtafvoerdrogers? Beste Koop & Getest!
Beste luchtafvoerdrogers

Voordelen Candy luchtafvoer wasdrogers

Ook als we het hebben over het aantal droogprogramma’s, levert Candy jou als consument geen windeieren. De luchtafvoerdrogers van dit Italiaanse merk beschikken namelijk over zowel een handig wolprogramma, een snelprogramma als een uniek programma voor T-shirts. De droogautomaten zijn bovendien aardig energiezuinig met energielabels A tot en met C.

  • Uitgestelde start
  • Energiezuinig (energielabel A – C)
  • Diverse handige programma’s
  • Ideale gezinsmachines
  • Elektronische vochtmeting
slimster
Bij Slimster zijn we altijd op zoek naar de beste deal. Check de prijstabel van jouw favoriete Candy wasdroger en zie direct welke webshop de laagste prijs rekent! Eenvoudig besparen dus!