Fagor wasdroger kopen

Fagor wasdrogers

Fagor maakt allround condensdrogers. Voor elk type huishouden is wel een goede Fagor wasdroger. Sinds 1956 is het Spaanse Fagor al actief op de huishoudelijke markt. Het merk is vooral gespecialiseerd in de innovatieve keuken apparatuur en heeft de befaamde inductie kookplaat uitgevonden. Hiernaast is het Spaanse bedrijf ook gespecialiseerd in goede condensdrogers, waarbij gebruiksgemak altijd voorop staat. Dankzij het innovatieve karakter van Fagor kan je bij hen terecht voor een stijlvol en vernieuwend ontwerp. Bekijk alle Fagor wasdrogers en vind direct de beste aanbieding!

Soorten Fagor wasdrogers: Fagor condensdrogers

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Fagor wasdrogers vergelijken via Slimster

Op Slimster.nl kan je snel en eenvoudig de verschillende modellen van Fagor met elkaar of met andere merken wasdrogers vergelijken. Links in het filtermenu kan je de specificaties aanvinken waar jij waarde aan hecht. Door dit te doen, worden automatisch de meest geschikte wasdrogers geselecteerd. Voor een gedetailleerde vergelijking kunnen maximaal vier modellen tegelijk worden geselecteerd. Klik op ‘vergelijken’ en er verschijnt een overzicht met prijsklasse, afmetingen en andere eigenschappen. Via Slimster vind je het snel!

Waarom een droger van Fagor kopen?

Zoals gezegd staat Fagor bekend om diens innovatieve houding. De nieuwste technologische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en waar nodig geïmplementeerd in de apparaten van het Spaanse merk. Wie dus kiest voor een wasdroger van Fagor, kiest voor een geavanceerde machine.

Fagor maakt alleen condensdrogers. Alle Fagor condensdrogers zijn voorzien van het Reversing System. Met dit handige systeem wisselt de draairichting van de trommel van links naar rechts en komen er minder kreukels in de was. Bovendien wordt de was snel en keurig gedroogd. Het vulgewicht varieert van 6 tot 9 kilo. De machine is geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens. Wil je toch een energiezuinigere wasdroger kopen? Dan is een warmtepompdroger een betere keus. Deze modellen helpen maandelijks besparen op de energierekening!

Direct de beste wasdrogers van dit jaar zien?
Beste wasdrogers