Exquisit wasdroger kopen

Exquisit wasdrogers

Ben je op zoek naar een betaalbare wasdroger van degelijke kwaliteit? Dan is Exquisit een ideaal merk voor jou. Internationaal gezien staat het 20 jaar-oude Exquisit bekend om diens innovatieve en vernieuwende producten voor een goede prijs. Dit doet het merk onder het motto ‘value for money’.

Aangezien het merk feedback altijd erg belangrijk heeft gevonden voor productvernieuwing, doet het veel onderzoek naar de wensen van gebruikers. Op deze manier weet het merk diens wasdrogers telkens robuuster en innovatiever te maken. Op deze pagina vergelijk je het actuele aanbod Exquisit wasdrogers en vind je direct de beste online aanbieding!

Soorten Exquisit wasdrogers: Exquisit luchtafvoerdroger

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Exquisit wasdrogers vergelijken via Slimster

Via Slimster bekijk je de beste wasdrogers van Exquisit. Het handige filtersysteem zorgt ervoor dat je op producteigenschappen van jouw voorkeur wasdrogers kunt filteren die bij jou passen. Prijsklasse, afmetingen, energielabels; alles kan je vooraf selecteren. Je kunt enkel en alleen Exquisit drogers met elkaar vergelijken, maar je kunt Exquisit ook vergelijken met andere merken. De mogelijkheden zijn onbeperkt; op Slimster.nl vind je alle relevante informatie!

Exquisit droger kopen?

Binnen de wasdrogers levert Exquisit alleen luchtafvoerdrogers en condensdrogers. Aangezien het merk slechts 20 jaar ervaring heeft, is het relatief nieuw op de markt. Dit neemt echter niet weg dat het goede producten levert. De wasdrogers van Exquisit zijn vaak heel 'basic' en gebruiksvriendelijk. Ze bieden niet de meest luxe en uitgebreide functies, maar doen gewoon waar jij ze voor nodig hebt; jouw was drogen! Met energieklasse C zijn dit wat minder energiezuinige drogers.

Wil je toch graag een energiezuinige wasdroger kopen? Dan is een warmtepompdroger een betere optie. Warmtepomp wasdrogers hergebruiken de warme lucht in de droogtrommel. Hierdoor verbruiken ze veel minder energie. Zo kun je warmtepompdrogers kopen met energielabel A++ of zelfs A+++. Uiteraard vergelijk je alle modellen via Slimster om de goedkoopste aanbieding te vinden.

Benieuwd naar de beste drogers geschikt voor onderbouw?
Beste wasdrogers