Etna wasdroger kopen

Etna wasdrogers

Wie voor Nederlandse kwaliteit kiest, gaat voor Etna. Dit merk bestaat al 155 jaar en maakt al lange tijd huishoudelijke apparatuur als wasmachines, magnetrons en kookplaten. Hierbij staat altijd centraal dat iedereen kwaliteitsproducten moet kunnen kopen. Verwacht van Etna dan ook relatief goedkope wasdrogers. Ondanks het feit dat je voor ETNA wasdrogers niet al te veel betaalt, zijn de modellen wel innovatief van karakter. Door nieuwe technologieën wordt het voor Etna bovendien steeds gemakkelijker om milieuvriendelijke apparaten op de markt te brengen. Apparaten met een hoog gebruiksgemak, bovendien!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Etna wasdrogers vergelijken via Slimster

Op zoek naar een geschikte wasdroger van Etna? Op deze pagina vind je de drogers die ETNA op dit moment produceert. Op Slimster.nl werkt het zo dat je in het filtermenu jouw zoekopties kunt aangeven. Zo kan je wasdrogers zoeken binnen jouw prijsklasse en met de door jou gewenste afmetingen. Vervolgens selecteer je per keer maximaal vier wasmachines en klik je op ‘vergelijken’. Nu doe je een gedetailleerde vergelijking! Wasdroger kopen? Dat kan via Slimster. Door via Slimster jouw Etna wasdroger te kopen profiteer je van de scherpste online aanbiedingen.

Drogers van Etna

Wat je misschien nog niet wist, is dat Etna een relatief nieuwe speler is op de markt van wasdrogers. Ook al bestaat Etna al 155 jaar, het merk begon pas in 2011 aan deze nieuwe productgroep (en met wasmachines). Na een intensief productonderzoek is het merk erin geslaagd om goede wasdrogers op de markt te brengen die voorzien zijn van een hoog gebruiksgemak en een betaalbaar design.

Hoewel het huidige aanbod niet zo groot is, zit je met een ETNA warmtepompdroger wel goed. Deze drogers beschikken over energielabel A++ wat zorgt voor een maandelijke besparing op jouw energiekosten. Met een energieklasse A++ verbruikt een droger namelijk 20% minder energie dan een standaard model met klasse A! Het aanbod condensdrogers en luchtafvoerdrogers van Etna is op dit moment schaars

Ben jij op zoek naar de beste wasdroger?
Beste wasdrogers