Electrolux wasdroger kopen

Electrolux wasdrogers

Electrolux is één van de internationale marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten en dus wasdrogers. Wereldwijd verkoopt het merk ruim 40 miljoen producten. Als pionier op het gebied van huishoudelijke apparatuur weet Electrolux heel goed waar het mee bezig is. Energiezuinigheid is daarom belangrijk voor Electrolux.

Warmtepompdrogers hebben energielabels van A tot A+++++, wat betekent dat ze enorm zuinig zijn. Electrolux is één van de duurdere merken, maar kan bouwen op een uitstekende reputatie. Bekijk hier het complete aanbod Electrolux wasdrogers en vind de laagste prijs!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Electrolux wasdrogers vergelijken

Het is heel eenvoudig om verschillende modellen en merken wasdrogers met elkaar te vergelijken op Slimster.nl. In het speciale filtermenu kan je aangeven aan welke eisen een droogtrommel voor jou moet voldoen. Je kunt de prijsklasse aangeven, de afmetingen, het energielabel en nog vele andere eigenschappen. Op deze manier bekijk je alleen de drogers die bij jou passen. Vind makkelijk en snel de perfecte droger via Slimster.

Waarom een droger van Electrolux kopen?

Natuurlijk zijn de wasdrogers van Electrolux van een goede kwaliteit. Het merk is in meer dan 150 landen al jaren een succesvol merk. Er is echter een andere reden waarom veel mensen kiezen voor Electrolux en dat is vanwege hun proactieve houding tegenover milieuvervuiling. Electrolux ziet het als een persoonlijk doel om andere marken aan te sporen om duurzamer te produceren en is hiervoor in 2007 gelauwerd door de Europese Commissie.

Met een wasdroger was Electrolux draag jij jouw steentje bij aan het behoud van het milieu én denk je door het energiezuinige karakter van de apparaten aan jouw eigen portemonnee.

Beste wasdrogers? Bekijk de testresultaten van Slimster!
Beste wasdrogers

Electrolux droger kopen via Slimster

Electrolux is gespecialiseerd in het produceren van degelijke wasdrogers. Zowel warmtepompdrogers, luchtafvoerdrogers als condensdrogers zijn er op de markt van dit merk. Uiteraard hebben wij al deze typen in ons assortiment. Het merk biedt veel goede functies zoals uitgestelde start, resttijdindicatie, antikreukfase en een ruime vulcapaciteit.