Whirlpool condensdroger kopen

Whirlpool condensdrogers

Whirlpool is een van de bekendste merken op het gebied van huishoudelijke apparaten. Met ruim honderd jaar ervaring, kan het Amerikaanse Whirlpool gerust een pionier worden genoemd op de markt. Ook voor condensdrogers kun je terecht bij Whirlpool. Of je nu een elektronisch gestuurde droger wilt, of een machine met tijdsbesturing: ze zijn allebei verkrijgbaar bij het merk. Whirlpool zorgt met de handige uitvinding 6th Sense Technology dat jouw was niet te lang wordt gedroogd; de technologie controleert namelijk de vochtigheidsgraad. Alle handige functies zitten op de condens wasdrogers: startuitstel, trommelverlichting, zoemerfunctie bij einde programma en uiteraard anti-kreukfase.

2 resultaten
Whirlpool FFT CM11 8XB BE
Condensdroger , 8 kg , Energieklasse B
Whirlpool FFT CM11 8XB BE
Geen reviews
€ 499,-
2 prijzen
Condensdroger
8 kg
Whirlpool FFT CM11 8XB FR
Condensdroger , 8 kg , Energieklasse B
Whirlpool FFT CM11 8XB FR
Geen reviews
€ 731,-
1 prijs
Condensdroger
8 kg

Whirlpool condensdrogers vergelijken

Wil jij een goede Whirlpool condensdroger voor de juiste prijs? Dan helpt Slimster jou op weg! Whirlpool condensdrogers kunnen bijna allemaal bovenop de wasmachine worden geplaatst, zodat je ruimte kunt besparen. Slimster helpt jou met het vergelijken van de verschillende modellen van Whirlpool. Kies links de eigenschappen die jij belangrijk vindt voor een droger en selecteer daarna maximaal vier modellen. Klik op ‘vergelijken’ en er verschijnt een gedetailleerd overzicht in beeld met daarin alle productspecificaties. Wees nauwkeurig, zodat je verzekerd bent van de juiste keuze voor de voordeligste prijs. Online kopen kan direct.

Condens wasdroger Whirlpool kopen?

Voordat je beslist welke Whirlpool wasdroger je gaat kopen is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. Zo voorkom je spijt achteraf. Slimster.nl helpt jou graag bij het vinden van de beste droger. Kijk kritisch naar kenmerken als de energieklasse, het maximale vulgewicht en de afmetingen. Heb jij een condens wasdroger gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Dan kun je deze Whirlpool condensdroger veilig online bestellen bij de webwinkel met de laagste prijs!

Toch op zoek naar een ander type wasdroger? Bij Slimster kun je ook alle Whirlpool warmtepompdrogers vergelijken. Deze drogers zijn een stuk zuiniger dan de condensatie wasdrogers. Wil je ook nog even alle Whirlpool luchtafvoerdrogers bekijken? Ook dat kan eenvoudig bij Slimster!

Welke condensdrogers bieden de beste prijs & kwaliteit?
Beste condensdrogers