Pelgrim condensdroger kopen

Pelgrim condensdroger

Pelgrim is een perfect voorbeeld van een Nederlands merk voor huishoudelijke producten dat al vele jaren meegaat. Al ruim 90 jaar is het in Nederland een grote speler op de markt voor huishoudelijke apparaten. De condensdrogers van dit merk zijn dan ook een grote aanrader. Ze zijn uitgerust met vele handige functies, zoals Twin Air en SteamCare en IonCare. Het merk gaat daarnaast goed met zijn tijd mee, aangezien het gebruik maakt van een uiterst hedendaags design. De condensdrogers zijn energiezuinig met energielabel B en het zijn handige gezinsdrogers met 7 en 8 kg vulinhoud. Dit sluit overigens perfect aan op de Pelgrim wasmachines, die met energielabel A+++ -20% ook al extreem zuinig zijn. Pelgrim is er dus voor de bewuste huishouder! Vergelijk alle Pelgrim condensdrogers en vind direct de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Pelgrim condensdrogers vergelijken

Je kunt Pelgrim condensdrogers eenvoudig bekijken en vergelijken via Slimster. Onze website is erop ingericht om jou eenvoudigerwijs te helpen aan jouw perfecte condensdroger. Wij werken met een filtermenu, waarop je jouw voorkeuren kunt aangeven. Op deze pagina valt de door jou gewenste prijscategorie, de voorkeursafmetingen, het maximale vulgewicht en bijvoorbeeld of het een LCD-scherm dient te hebben of niet. Heb je jouw filteropties ingevuld? Dan zie je de modellen op deze pagina die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt per keer maximaal vier modellen selecteren en aan een gedetailleerde vergelijking laten ondergaan. Hoe je dit doet? Door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Jouw condensdroger online kopen? Dat kan bij Slimster.nl!

Voordelen Pelgrim condensdrogers

Pelgrim condensdrogers brengen enkele productspecifieke voordelen met zich mee. Zo leveren ze jou de functies TwinAir, SteamCare en IonCare. TwinAir is speciaal ontwikkels om met stoom een optimaal droogeffect te bewerkstelligen. Het grote voordeel aan dit systeem is dat je op een zo natuurlijk mogelijke wijze jouw kleren droogmaakt. Hierdoor blijft de kwaliteit van het wasgoed zo hoog mogelijk na iedere droogbeurt. TwinAir voegt hier een luchtstroom aan toe, waardoor jouw wasgoed extra droog wordt. IonCare houdt in dat de warme lucht een geringe elektrische lading krijgt. Waar dit goed voor is? Voor het automatisch voorkomen van kreukels en voor het voorkomen van statische ladingen.

Is een condens wasdroger niet precies wat je zoekt? Bekijk ook eens alle Pelgrim warmtepompdrogers of de Pelgrim luchtafvoerdrogers. Via Slimster vind je precies de droger die je nodig hebt!

Wat zijn de beste condensdroger van dit jaar?
Beste condensdrogers

Condens wasdroger Pelgrim kopen?

Pelgrim condensdrogers zijn beschikbaar in diverse prijsklassen (ruwweg van 300 tot 600 euro), waardoor je de keuze hebt tussen meerdere modellen. Het zorgt er ook voor dat Pelgrim als merk voor een brede doelgroep beschikbaar wordt. Wat je terugkrijgt voor jouw geld? Wat dacht je van deze handige functies: Anti-kreuk fase (nooit meer kreukels in de kleding), Resttijdindicatie (altijd duidelijk aangegeven hoever jouw droogprogramma is), Uitgestelde Start (zelf aangeven wanneer een wasprogramma dient te beginnen) en veel meer. Aangezien het een Nederlands merk is, geniet je ook mee van de gemakken van een Nederlands bedieningspaneel. Je kunt in jouw eigen taal lezen hoever de condensdroger al is met zijn programma!

  • TwinAir
  • IonCare
  • SteamCare
  • Nederlands bedieningspaneel
  • Uitgestelde Start
slimster
Ben jij altijd op zoek naar de beste aanbieding? Bij Slimster hebben we alle prijzen voor je op een rij gezet. Je ziet dus direct welke webshop jouw Pelgrim condensdroger het goedkoopst verkoopt!