Condensdroger met waterafvoer kopen

Condensdrogers met waterafvoer

Een condensdroger droogt de was door het vocht uit de kleding te onttrekken. Dit condenswater moet vervolgens ergens heen kunnen. In feite heb je hiervoor 2 verschillende opties. De condensdroger heeft een speciaal opvangreservoir waar het vocht in wordt opgevangen. Of de condensdroger kan direct op een afvoer aangesloten worden. Hierbij kan het water direct uit zichzelf weglopen. Beide opties zeggen niets over de droogkwaliteiten van de condensdroger, maar zeggen wel iets over het gemak voor de consument. Als het vocht wordt opgevangen in een waterreservoir of opvangbakje, zul je dit om de zoveel tijd zelf leeg moeten gooien. Wanneer een condensdroger direct op een afvoer aangesloten wordt gaat dit geheel automatisch. Op deze pagina vind je alle condensdrogers met waterafvoer. Vergelijk de prijzen en vind eenvoudig de webshop met de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Condensdrogers met waterafvoer vergelijken

Kies je voor het gemak van een condensdroger met waterafvoer? We hebben meerdere geschikte wasdrogers gevonden. Je kunt de resultaten verfijnen door het filter links op de pagina in te vullen. Kies bijvoorbeeld het merk van jouw voorkeur, de energieklasse of de inhoud van de droger. De resultaten worden direct aangepast aan de opgegeven voorkeuren. Vergelijk de wasdrogers en kijk in het prijsoverzicht om direct de laagste prijs te vinden.

Belangrijke tips bij een condensdroger met condenswaterafvoer

De meeste condensdrogers hebben tegenwoordig een optie om deze aan te kunnen sluiten op een afvoer. Het is wel belangrijk dat je een afvoer vrij hebt op de plek waar je de droger neer wilt zetten. Een ander belangrijk punt om op te letten is de afvoerslang. Bij sommige condensdrogers wordt er standaard een afvoerslang meegeleverd. Bij andere modellen niet. Deze informatie vind je op de specificatie pagina van het desbetreffende model. Wil je niet meer zelf de condensbak leeggooien na iedere wasbeurt? Kijk dan eens snel naar een condensdroger met waterafvoer.

Direct de beste condensdrogers vergelijken?
Beste condensdrogers

Aanbod drogers met meegeleverde afvoerslang

Bij Slimster vind je het actuele aanbod condensdrogers met waterafvoer. Omdat deze functie niet standaard is voor condensatie wasdrogers is het assortiment niet heel groot. Toch vind je vooral BEKO condensdrogers en Siemens condensdrogers waarbij een afvoerslang wordt meegeleverd. Vergelijk de drogers kieskeurig via Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

Condensdrogers zijn niet heel energiezuinig. Daarom zijn warmtepompdrogers tegenwoordig populairder. Met energieklassen tot A+++ kun je maandelijks flink besparen op stroomkosten!