Bauknecht condensdroger kopen

Bauknecht condensdroger

Een aan te raden merk voor het kopen van condensdrogers is Bauknecht. Dit Duitse merk bestaat al ruim 90 jaar en heeft zijn ervaring goed gebruikt om jou te kunnen helpen met diverse handigheden. Om te beginnen bespaar je aanzienlijk op de energiekosten met een Bauknecht condensdroger. Ze worden namelijk geproduceerd in de Green Intelligence-serie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een Eco-motor. Deze verschaft jou informatie over het energieverbruik, zodat je hier rekening mee kunt houden. Als je na een aantal jaren klaar bent met jouw droger, zorgt Bauknecht ervoor dat maar liefst 95 procent wordt gerecycled. Daarnaast geniet je van intuïtieve bediening, waardoor de condensdrogers nog eenvoudiger te bedienen worden. Bauknecht is iets wat je eigenlijk met eigen ogen moet ondervinden, dus neem een kijkje in het assortiment. Naast condensdrogers produceert Bauknecht warmptepompdrogers en luchtafvoerdrogers van hoge kwaliteit!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Bauknecht condensdrogers vergelijken

Op zoek naar een goede condensdroger van Bauknecht of een ander merk? Dankzij het filtermenu van Slimster kun je de voor jou relevante modellen eenvoudigerwijs met elkaar vergelijken. Geef in het menu zelf aan wat jouw voorkeuren zijn betreffende de prijs, afmetingen en bijvoorbeeld de kleur. Vervolgens zal ons systeem de bij jou passende condensdrogers hieronder aan je tonen. Hier begint het tweede stadium van vergelijken. Je kunt nu maximaal vier apparaten per keer selecteren en aan een gedetailleerde vergelijking laten ondergaan. Klik op ‘vergelijken’ en je zult een gespecialiseerde vergelijking zien verschijnen. Zoek vervolgens een geschikte webshop uit, waarna je jouw condensdroger online kopen kunt. Alle condensdrogers vergelijken? Dat kan hier!

Voordelen Bauknecht condensdrogers

Condensdrogers van Bauknecht hebben veel voordelen, maar voorop staat het energiezuinige imago van de machines. Ze zijn voorzien van een Eco-motor, waarbij aangegeven wordt hoeveel energie verbruikt wordt. Doordat je zelf de standen van de machine kunt aanpassen, kun je er zo zelf voor zorgen dat jouw droogmachine minder veel energie verbruikt. Het behoort allemaal bij de Green Intelligence-filosofie van Bauknecht: wie vandaag goed omgaat met het milieu, heeft er morgen baat bij. Het milieuvriendelijke imago gaat echter niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid van de apparaten. Je geniet namelijk van diverse handige functies en droogprogramma’s.

Welke dit zijn? Wat dacht je van een gemak als Uitgestelde Start? Dit is een moderne applicatie waarbij je zelf kunt aangeven wanneer het droogprogramma dient te beginnen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw was droog is wanneer je ’s avonds thuiskomt na een afspraak. De condensdrogers beschikken over een mooi LCD-scherm, een Nederlands bedieningssysteem en resttijdindicatie. Wat dit laatste inhoudt? Het betekent dat het apparaat zelf aangeeft hoe ver deze is met een droogprogramma. Op het einde van ieder wasprogramma gaat er een klein signaal af, zodat je weet dat jouw programma klaar is.

  • Green Intelligence
  • Eco-motor
  • Uitgestelde start
  • LCD-scherm met Nederlands bedieningspaneel
  • Resttijdindicatie
  • Veel droogprogramma’s
Direct de best geteste condensdrogers vergelijken?
Beste condensdrogers