ASKO condensdroger kopen

ASKO condensdroger

ASKO is een merk voor huishoudelijke producten dat opereert vanuit Zweden. Je zou het merk kunnen kennen van de vele wasmachines, vaatwassers en wasdrogers die het jaarlijks produceert. Uiteraard heeft ASKO ook een indrukwekkend assortiment condensdrogers. Centraal bij de condensdrogers van dit merk staat het fenomenale Scandinavisch design. Naast het design is het interessant om te melden dat de apparaten voorzien zijn van de nieuwste technische snufjes als Anti-kreukfase en Resttijdindicatie. Dit gaat niet ten koste van het milieuvriendelijke imago, aangezien de ASKO wasdrogers allen voorzien zijn van energieklasse A+++ of B: uiterst energiezuinige klassen. Dankzij ASKO ben je dus niet alleen een vriend van het milieu, maar ook van jouw eigen portemonnee!

1 resultaat
Asko T208C.W Classic
Condensdroger , 8 kg , Energieklasse B
Asko T208C.W Classic
Geen reviews
€ 829,-
4 prijzen
Condensdroger
8 kg

ASKO condensdrogers vergelijken

Via Slimster kun je ASKO condensdrogers vergelijken met modellen van andere merken. Je doet dit door links in beeld het filtermenu in te vullen. Hier kun je aangeven wat jouw voorkeuren zijn op het gebied van condensdrogers. Zoek jij naar een model binnen een bepaalde prijsklasse? Zoek je naar een apparaat met bepaalde afmetingen? Heb je een zekere energieklasse in gedachten? Dit en veel meer kun je opgeven in ons filtermenu. Vervolgens zul je hieronder in beeld de modellen zien verschijnen die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt per keer maximaal vier modellen selecteren en aan een gedetailleerde vergelijking laten ondergaan. Klik op ‘vergelijken’ voor het maken van een gespecialiseerde vergelijking. Heb je een goed aanbod van een webshop gevonden? Dan kun je jouw condensdroger online kopen! Wil je eenvoudig alle condensdrogers vergelijken?

Voordelen ASKO condensdrogers

Zoals er zoveel goeds uit Scandinavië komt, is ook ASKO een succesverhaal. Het merk zag het levenslicht in 1950 dankzij Karl-Erik Andersson. Hij startte een slimme onderneming, aangezien ASKO uitgroeide tot de absolute top. En dat vertaalt zich weer terug in hoge kwaliteit producten. Van de condensdrogers van ASKO kan dan ook gesteld worden dat ze hoog scoren op de belangrijke speerpunten veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en energiezuinigheid.

Uiteraard maakt ASKO niet alleen condensatie wasdrogers. Wanneer je liever gaat voor een zuinige warmtepompdroger of toch kiest voor een goedkope luchtafvoerdroger zit je bij dit merk goed. Bij Slimster kun je alle ASKO warmtepompdrogers en ASKO luchtafvoerdrogers vergelijken. Zo vind je eenvoudig de webshop met de laagste prijs!

Zoek jij de condensdroger met beste prijs/kwaliteit?
Beste condensdrogers

Condens wasdroger ASKO

Daarnaast beschikt het apparaat over de functie Kinderslot, waardoor een condensdroger niet gevaarlijk zal worden voor spelende kinderen. Je weet altijd hoe ver jouw droogprogramma is, dankzij Resttijdindicatie. Wil je jouw kleding ongekreukt uit de condensdroger krijgen? Maak dan gebruik van de handige functie Anti-kreuk fase. Doordat de wasmachine doordraait terwijl deze afkoelt, worden kreuken voorkomen. Net als veel van de condensdrogers van ASKO is het een tijds- en elektronisch gestuurd apparaat. Zo kun je zelf bepalen wat voor jou het beste werkt!

  • Zeer energiezuinig
  • Resttijdindicatie
  • Anti-kreuk fase
  • Tijds- en elektronisch gestuurd
  • Kinderslot
slimster
Geld besparen op de aankoop van jouw ASKO wasdroger? Bij Slimster kun je de prijzen van alle webwinkels vergelijken. Zo vind je direct de beste online aanbieding!