• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Moderne tuin

  Moderne tuin voorbeelden, foto's & ideeën

  Vind beste hovenier
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je een tuin laten aanleggen die tijdloos is en ook onderhoudsvriendelijk is? Laat dan een moderne tuin aanleggen door een ervaren hovenier. Hier kun je moderne tuin inspiratie opdoen en de mogelijkheden bekijken van deze eigentijdse tuin.

  Kenmerken moderne tuin

  • Strakke vormgeving
  • Gladde materialen
  • Weinig planten
  • Groot terras
  • Rechte paden

  Moderne tuinen voorbeelden

  Er zijn allerlei opties mogelijk voor jouw eigentijdse tuin. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne tuin met zonnescherm, moderne tuin met grote tegels of een moderne tuin met veranda. Weet je niet hoe je je moderne tuin wilt indelen? Bekijk de moderne tuinen voorbeelden of laat een tuinontwerp maken voor een duidelijk beeld van jouw tijdloze tuin.

  Meer tuin inspiratie opdoen?

  Moderne tuin bestraten

  Bij een eigentijdse tuin zijn vaak grote tegels en grind of siersplit de ideale optie. Hiermee wordt ook grotendeels van de tuin mee bedekt, waardoor de beplanting minimaal is. Een moderne tuin heeft daardoor weinig tuinonderhoud nodig en wordt ook wel een onderhoudsvrije tuin genoemd.

  Benieuwd naar de kosten?

  Moderne stadstuin beplanting

  Omdat een moderne tuin onderhoudsarm is, zijn er daarom ook weinig planten aanwezig. Natuurlijk heb je eigentijdse tuinen met beplanting, maar zit vaak in hoge borders of bloembakken.

  Moderne tuin aanleggen?

  Moderne tuin met veranda

  In een moderne strakke tuin vind je regelmatig een stalen veranda of aluminium overkapping. Een grote moderne tuin met veranda krijgt je tuin direct een luxe en strakke uitstraling.

  Benieuwd naar de kosten?

  Moderne tuin met vijver

  • Strakke vormen
  • Rechte hoeken

  Een vijver in een moderne tuin is vaak rechthoekig en eventuele opbouw. Ook zie je hier niet gauw grote karpers in zwemmen, maar kleine goudvisjes. Je eigentijdse tuin ziet er direct betoverend uit en haal je rust in je tuin. Ligt jouw tuin vlak bij het water? Dan zie je in een moderne tuin vaak ook een vlonder.

  Wat kost een moderne tuin aanleggen?

  Tuin aanleggen Prijs Offerte
  Moderne tuin € 60 - 150 per m2

  Zoek je een tijdloze tuin en wil je een moderne tuin laten aanleggen? De tuinaanleg kosten van een moderne tuin kunnen verschillen afhankelijk van de grootte van je tuin en aanvullende wensen. Vraag tuin offertes aan om de exacte prijs te ontvangen voor het aanleggen van een moderne tuin.

  Moderne tuin laten aanleggen door vakkundige hovenier

  Wil je een moderne tuin laten aanleggen? Vraag dan vrijblijvend en gratis tuin-offertes aan om deze tijdloze tuin aan te laten leggen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Jij vergelijkt maximaal 4 offertes slim op prijs-kwaliteitverhouding. Jij beslist met welke hovenier je in zee gaat en wie jouw opdracht mag uitvoeren.

  Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal