Wil je een tuin laten aanleggen die tijdloos is en ook onderhoudsvriendelijk is? Laat dan een moderne tuin aanleggen door een ervaren hovenier. Hier kun je moderne tuin inspiratie opdoen en de mogelijkheden bekijken van deze eigentijdse tuin.

  • Strakke vormgeving
  • Gladde materialen
  • Weinig planten
  • Groot terras
  • Rechte paden

Er zijn allerlei opties mogelijk voor jouw eigentijdse tuin. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne tuin met zonnescherm, moderne tuin met grote tegels of een moderne tuin met veranda. Weet je niet hoe je je moderne tuin wilt indelen? Bekijk de moderne tuinen voorbeelden of laat een tuinontwerp maken voor een duidelijk beeld van jouw tijdloze tuin.

Moderne tuin met zonnescherm

Zonwerend

Moderne tuin met grote tegels

Onderhoudsvrij

Moderne tuin met veranda

Heerlijk genieten

Meer tuin inspiratie opdoen?

Bij een eigentijdse tuin zijn vaak grote tegels en grind of siersplit de ideale optie. Hiermee wordt ook grotendeels van de tuin mee bedekt, waardoor de beplanting minimaal is. Een moderne tuin heeft daardoor weinig tuinonderhoud nodig en wordt ook wel een onderhoudsvrije tuin genoemd.

Moderne tuin met rechthoekige tegels

Nette uitstraling

Moderne tuin met siergrind bestrating

Natuurlijke uitstraling

Moderne tuin met koppelstones

Simpele uitstraling

Benieuwd naar de kosten?

Omdat een moderne tuin onderhoudsarm is, zijn er daarom ook weinig planten aanwezig. Natuurlijk heb je eigentijdse tuinen met beplanting, maar zit vaak in hoge borders of bloembakken.

Moderne tuin met weinig onderhoud

Weinig planten

Moderne tuin aanleggen?

Moderne tuin met veranda

In een moderne strakke tuin vind je regelmatig een stalen veranda of aluminium overkapping. Een grote moderne tuin met veranda krijgt je tuin direct een luxe en strakke uitstraling.

moderne tuin met veranda
Benieuwd naar de kosten?

Moderne tuin met vijver

  • Strakke vormen
  • Rechte hoeken

Een vijver in een moderne tuin is vaak rechthoekig en eventuele opbouw. Ook zie je hier niet gauw grote karpers in zwemmen, maar kleine goudvisjes. Je eigentijdse tuin ziet er direct betoverend uit en haal je rust in je tuin. Ligt jouw tuin vlak bij het water? Dan zie je in een moderne tuin vaak ook een vlonder.

Toon alle afbeeldingen
Tuin aanleggen Prijs Offerte
Moderne tuin € 60 - 150 per m2

Zoek je een tijdloze tuin en wil je een moderne tuin laten aanleggen? De tuinaanleg kosten van een moderne tuin kunnen verschillen afhankelijk van de grootte van je tuin en aanvullende wensen. Vraag tuin offertes aan om de exacte prijs te ontvangen voor het aanleggen van een moderne tuin.

Wil je een moderne tuin laten aanleggen? Vraag dan vrijblijvend en gratis tuin-offertes aan om deze tijdloze tuin aan te laten leggen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Jij vergelijkt maximaal 3 offertes slim op prijs-kwaliteitverhouding. Jij beslist met welke hovenier je in zee gaat en wie jouw opdracht mag uitvoeren.

Vergelijk 148 hoveniersbedrijven

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal