• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Moderne tuin

Moderne tuin ideeën & voorbeelden

Ga naar

Wil je een tuin laten aanleggen die tijdloos is en ook onderhoudsvriendelijk is? Laat dan een moderne tuin aanleggen door een ervaren hovenier. Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn van deze eigentijdse tuin en doe inspiratie op.

Kenmerken moderne tuin

  • Strakke vormgeving
  • Gladde materialen
  • Weinig planten
  • Groot terras
  • Rechte paden

Moderne tuinen voorbeelden

Onderdelen van moderne tuin

Weet je niet hoe je je moderne tuin wilt indelen? Laat dan een tuinontwerp maken door een ervaren hovenier. Hierdoor heb je een duidelijk beeld hoe jouw tijdloze tuin eruit komt te zien.

Wat kost een moderne tuin aanleggen?

Zoek je een tijdloze tuin en wil je een moderne tuin laten aanleggen? De tuinaanleg kosten van een moderne tuin kunnen verschillen afhankelijk van de grootte van je tuin en aanvullende wensen. Vraag vrijblijvend tuin offertes aan om de exacte prijs te ontvangen voor het aanleggen van een moderne tuin.

Moderne tuin aanleggen

Mogelijkheden bij moderne tuin

Er zijn veel opties bij het indelen van een moderne tuin, echter wordt er vaak gebruik gemaakt van grote tegels voor de bestrating. Hiermee wordt ook grotendeels van de tuin mee bedekt, waardoor de beplanting minimaal is. Een moderne tuin heeft daardoor weinig tuinonderhoud nodig en wordt ook wel een onderhoudsvrije tuin genoemd.

Moderne tuin laten aanleggen door vakkundige hovenier

Wil je een moderne tuin laten aanleggen? Vraag dan vrijblijvend en gratis tuin-offertes aan om deze tijdloze tuin aan te laten leggen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Jij vergelijkt maximaal 5 offertes slim op prijs-kwaliteitverhouding. Jij beslist met welke hovenier je in zee gaat en wie jouw opdracht mag uitvoeren.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal