Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Strakke tuin

Strakke tuin voorbeelden, foto's & ideeën

Vind beste hovenier
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen met een harmonieuze open sfeer? Laat dan een strakke tuin aanleggen door een ervaren hovenier. Doe hier strakke tuin ideeën op, bekijk moderne strakke tuinen foto's en ontdek tuinvoorbeelden voor een strakke tuin.

Kenmerken strakke tuin

  • Rechte lijnen
  • Strakke uitstraling
  • Weinig onderhoud
  • Grote tegels

Strakke tuinen voorbeelden

Er zijn allerlei opties mogelijk voor jouw moderne strakke tuin. Weet je niet hoe je je strakke stadstuin wilt indelen? Bekijk kleine strakke tuinen voorbeelden, grote strakke tuinen voorbeelden of laat een tuinontwerp maken wanneer je niet weet hoe je je tuin strak indeelt.

Meer tuin inspiratie opdoen?

Strakke tuin bestraten

Bij een strakke tuin hoort een strakke bestrating. Vaak wordt voor de bestrating of terras van een strakke tuin gekozen voor grote strakke tegels. Door een recht pad of symmetrisch terras aan te leggen van tegels, grind of hout krijgt je tuin een strakke uitstraling.

Strakke tuin bestraten?

Strakke tuin met gras

Met een juiste afwisseling van rechte paden, rechte bloemperken en rechte grasvelden krijgt je eigentijdse strakke tuin een schitterende uitstraling. Ook wordt er veel siergrassen gebruikt in de tuin. Je kunt daarnaast kiezen voor gezaaid gras of een strakke tuin met kunstgras.

Benieuwd naar de prijzen?

Strakke tuin met veranda

In mooie strakke tuinen vind je vaak een strakke veranda of overkapping met strakke tuinmeubelen. Hiermee krijg je direct meer leefcomfort, maar je geeft ook een persoonlijke uitstraling aan je eigentijdse tuin. Vaak heeft de veranda rustige kleurtinten en strakke accesoires zoals led-verlichting.

Meer informatie?

Strakke tuin met vijver

Afhankelijk van de grootte van je tuin is er veel mogelijk voor een strakke indeling in je tuin, zolang er maar rechte lijnen in je tuin gebruikt worden. Je kunt een rechthoekige vijver laten aanleggen of een vierkant zwembad voor extra luxe.

Benieuwd naar de opties?

Wat kost strakke tuinaanleg?

Tuin aanleggen Prijs Offerte
Strakke tuin € 60 - 150 per m2

Wil je een tuin met een strakke indeling en ben je benieuwd naar de exacte prijs voor jouw strakke tuin? Dan kunnen de tuinaanleg kosten flink van elkaar verschillen wanneer je extra wensen hebt en door de grootte van je tuin. Wil je kunstgras aanleggen of laat je een deel van je tuin bestraten? De totaalprijs is afhankelijk van verschillende factoren.

Strakke tuin aanleggen door ervaren hovenier

Wil je je bestaande tuin renoveren of laat je een nieuwe tuin aanleggen bij je nieuwbouwwoning? Laat een strakke tuin aanleggen door een hovenier uit het Slimster-netwerk. Via ons vraag je gemakkelijk tuin offertes aan en kom je in contact met maximaal 4 hoveniersbedrijven die werkzaam zijn in jouw regio. Jij vindt de beste deal door de offertes slim te vergelijken op prijs én kwaliteit.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal