Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Stadstuin

Stadstuin voorbeelden, ideeën & foto's

Vind beste hovenier
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Wil je een tuin laten aanleggen en woon jij in een stedelijk gebied of wil je gewoonweg een tuin met een patio-achtige sfeer? Dan is de kans aanwezig dat je kiest voor een stadstuin. Hier kun je stadstuin inspiratie opdoen en bekijk je stadstuinen voorbeelden en stadstuin foto's.

Kenmerken stadstuin

  • Vaak omsloten door muren
  • Lijkt optisch groter
  • Warmte blijft hangen
  • Gebruik van verticale elementen

Stadstuinen voorbeelden

Ondanks de vaak wat kleinere afmetingen is er veel mogelijk wanneer je een stadstuin laat aanleggen. Door de muren of schuttingen kun je een verticale tuin plaatsen. Ook kan je de buitenmuur laten stucen, waardoor je je tuin nog groter kan laten lijken.

Meer tuin inspiratie opdoen?

Stadstuin aanleggen: planten

Bij een stadstuin worden kleurrijke planten gebruikt die onderhoud nodig hebben. Geen zin om zelf je tuin te onderhouden? Laat dan je tuin onderhouden door een hovenier. Wil je een stadstuin laten aanleggen, maar weet je niet hoe je deze in wilt delen? Laat je tuin ontwerpen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven.

Stadstuin aanleggen?

Onderdelen van stadstuin

Wat kost een stadstuin aanleggen?

Tuin aanleggen Prijs Offerte
Stadstuin € 60 - 150 per m2

De tuinaanleg kosten van een stedelijke tuin kunnen variëren door bijv. jouw wensen en de grootte van je tuin. Laat je een veranda plaatsen? Ook dit speelt mee in de totaalprijs. Bekijk de hovenier prijzen voor een indicatie of vraag direct tuin offertes aan voor de exacte prijs voor je nieuwe stadstuin.

Stadstuin aanleggen door ervaren hovenier

Wil je een gezellige patio-achtige sfeer krijgen door een stadstuin? Laat dan je bestaande tuin renoveren of laat een nieuwe stadstuin aanleggen. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met maximaal 4 hoveniersbedrijven die werken in jouw regio. Jij vergelijkt de ontvangen tuin offertes en kiest uiteindelijk met welke hovenier jij in zee gaat.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal