Javascript is disabled, features may not work
Stadstuin voorbeelden, ideeën & foto's
Vergelijk beste hovenier deals
  • Gratis & vrijblijvend

Stadstuin voorbeelden, ideeën & foto's

Wil je een tuin laten aanleggen en woon jij in een stedelijk gebied of wil je gewoonweg een tuin met een patio-achtige sfeer? Dan is de kans aanwezig dat je kiest voor een stadstuin. Hier kun je stadstuin inspiratie opdoen en bekijk je stadstuinen voorbeelden en stadstuin foto's.

  • Vaak omsloten door muren
  • Lijkt optisch groter
  • Warmte blijft hangen
  • Gebruik van verticale elementen

Ondanks de vaak wat kleinere afmetingen is er veel mogelijk wanneer je een stadstuin laat aanleggen. Door de muren of schuttingen kun je een verticale tuin plaatsen. Ook kan je de buitenmuur laten stucen, waardoor je je tuin nog groter kan laten lijken.

Kleine stadstuinen

Kleine stadstuinen

Functionele indeling

Strakke stadstuin

Strakke stadstuin

Structuur en netjes

Kleine ommuurde stadstuin

Kleine ommuurde stadstuin

Patio-achtige sfeer

Moderne stadstuin

Moderne stadstuin

Strakke vormgeving

Meer tuin inspiratie opdoen?
Tuin inspiratie

Stadstuin aanleggen: planten

Bij een stadstuin worden kleurrijke planten gebruikt die onderhoud nodig hebben. Geen zin om zelf je tuin te onderhouden? Laat dan je tuin onderhouden door een hovenier. Wil je een stadstuin laten aanleggen, maar weet je niet hoe je deze in wilt delen? Laat je tuin ontwerpen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven.

Stadstuin met lavendel

Stadstuin met lavendel

Heerlijke geur

Stadstuin met hortensia

Stadstuin met hortensia

Prachtige sfeer

Stadstuin met siergras

Stadstuin met siergras

Weinig licht nodig

Beplanting stadstuin

Beplanting stadstuin

Veel mogelijk

Stadstuin aanleggen?
Gratis offertes

Onderdelen van stadstuin

Tuin aanleggen Prijs Offerte
Stadstuin € 60 - 150 per m2

De tuinaanleg kosten van een stedelijke tuin kunnen variëren door bijv. jouw wensen en de grootte van je tuin. Laat je een veranda plaatsen? Ook dit speelt mee in de totaalprijs. Bekijk de hovenier prijzen voor een indicatie of vraag direct tuin offertes aan voor de exacte prijs voor je nieuwe stadstuin.

Tuinonderhoud

Heb je achterstallig onderhoud aan je tuin, maar wil je niet zelf je tuin verzorgen? Laat dan je tuin onderhouden door een aangesloten hovenier. Hierdoor zorg je ervoor dat je langer van een mooie tuin kunt genieten. Maar wat kost het uitbesteden van tuinonderhoud? Lees op deze pagina meer over de kostenverschillen en de klussen bij tuinonderhoud.

Tuinonderhoud

Wil je een gezellige patio-achtige sfeer krijgen door een stadstuin? Laat dan je bestaande tuin renoveren of laat een nieuwe stadstuin aanleggen. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met maximaal 4 hoveniersbedrijven die werken in jouw regio. Jij vergelijkt de ontvangen tuin offertes en kiest uiteindelijk met welke hovenier jij in zee gaat.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal