Vijver ideeën, voorbeelden & foto's

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Wil je een eye-catcher in je tuin maken? Laat een vijver aanleggen en krijg een ontspannende uitstraling, maar is het eventueel ook mogelijk om in de warme zomermaanden lekker in af te koelen. Op deze pagina zie je de vijver ideeën, zodat je vijver inspiratie op kan doen.

Kenmerken vijver

  • Verhoogde biodiversiteit
  • Fontein of waterval
  • Rustgevende uitstraling
  • Eye-catcher

Vijver voorbeelden

Een vijver heb je in verschillende soorten en grootte, maar je hebt vaak een vijverpomp en -filter nodig. Ook kun je je vijver opfleuren door een waterval of fontein te plaatsen. Hierdoor voorkom je stilstaand water en vermijd je ook blauwalg in je vijver.

Kleine natuurvijver

Kleine natuurvijver

Inclusief planten
Kleine siervijver

Kleine siervijver

Incl. planten en vissen
Kleine Koi-vijver

Kleine Koi-vijver

Japanse stijl
Grote zwemvijver

Grote zwemvijver

Heerlijk genieten
Meer tuin inspiratie opdoen?
Tuin inspiratie

Kosten van een vijver

Tuin aanleggen Prijs Offerte
Vijver € 900 - 40.000

Ga je een vijver in je tuin plaatsen? De kosten van een vijver kunnen flink van elkaar verschillen. Zo kun je een zwemvijver of een natuurvijver laten plaatsen. Daarnaast speelt de grootte van je vijver ook een grote rol in de totaaprijs. Ben je benieuwd hoeveel een vijver plaatsen voor jou kost? Bekijk de algemene vijver aanleggen kosten of vraag direct vrijblijvende tuin offertes aan.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Heb je achterstallig onderhoud aan je tuin, maar wil je niet zelf je tuin verzorgen? Laat dan je tuin onderhouden door een aangesloten hovenier. Hierdoor zorg je ervoor dat je langer van een mooie tuin kunt genieten. Maar wat kost het uitbesteden van tuinonderhoud? Lees op deze pagina meer over de kostenverschillen en de klussen bij tuinonderhoud.
Tuinonderhoud

Vijver aanleggen door ervaren hovenier

Vijver

Laat je je bestaande tuin renoveren met een vijver of wil je een geheel nieuwe tuin met vijver laten aanleggen? Vraag gratis en vrijblijvend tot 4 hovenier offertes bij aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Jij vergelijkt de verschillende bedrijven op prijs én kwaliteit. Tenslotte beslis jij met welke hovenier je in zee gaat en de opdracht gaat uitvoeren.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

GE Hoveniers
Het Schuttingmenneke
Leroy's Tuinonderhoud
Sandee Hoveniers
Sjerps Tuinen
Van den Bosch
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis tuin offertes?
Geheel vrijblijvend
Vijver ideeën, voorbeelden & foto's