Tuin met grind voorbeelden, ideeën & foto's

Pascal van de Beek
Product Specialist
1 minuten

Wil je een siergrind tuin aanleggen met een stijlvolle uitstraling? Door het aanleggen van een tuin met siergrind krijg je makkelijk een strakke tuin. Doe hier voortuin ideeën met grind op, bekijk tuin met siergrind foto's en ontdek grind tuin voorbeelden.

Er zijn verschillende grind tuin voorbeelden en kleuren siergrind om te gebruiken in je tuin. Weet je niet hoe je je siergrind tuin wilt indelen? Laat dan jouw tuin ontwerpen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven.

Strakke voortuin met grind

Strakke voortuin met grind

Netjes

Onderhoudsvrije tuin met grind

Onderhoudsvrije tuin met grind

Weinig onderhoud

Engelse tuin met grind

Engelse tuin met grind

Romantisch karakter

Tuin met siergrind

Tuin met siergrind

Meer gemak

Meer tuin inspiratie opdoen?
Tuin inspiratie
Tuin aanleggen Prijs Offerte
Siergrind tuin € 60 - 150 per m2

Wil je je tuin met siergrind laten aanleggen? Dan kunnen de kosten van elkaar verschillen. Een siergrind tuin is in het algemeen goedkoper dan je tuin laten bestraten. Afhankelijk van je wensen en je budget kun je kiezen tussen meerdere soorten siersplit en siergrind. Bekijk de algemene hovenier prijzen of vraag direct tuin offertes aan.

Tuinonderhoud

Heb je achterstallig onderhoud aan je tuin, maar wil je niet zelf je tuin verzorgen? Laat dan je tuin onderhouden door een aangesloten hovenier. Hierdoor zorg je ervoor dat je langer van een mooie tuin kunt genieten. Maar wat kost het uitbesteden van tuinonderhoud? Lees op deze pagina meer over de kostenverschillen en de klussen bij tuinonderhoud.

Tuinonderhoud

Zoek je een goedkope siergrind tuin of je bestaande tuin renoveren met siergrind? Vraag via Slimster eenvoudig vrijblijvend offertes aan bij aangesloten hoveniersbedrijven die werken in jouw regio. Jij ontvangt tuin offertes en beslist zelf welke hovenier de opdracht krijgt. Zo kun je gemakkelijk besparen op de kosten voor het aanleggen van een siergrind tuin.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal