Wil je een tuin laten aanleggen die een romantische sfeer creëert in je tuin? Laat dan een Engelse tuin aanleggen door een goede hovenier. Hier kun je meer Engelse tuin inspiratie opdoen en ideëen bekijken. Bekijk ook romantische Engelse tuinen voorbeelden en verschillende foto's.

  • Romantisch karakter
  • Vol met bloemen
  • Parkachtige uitstraling
  • Natuurlijke elementen

Er zijn verschillende mogelijkheden in een cottage tuin. Zeker omdat een Engelse tuin vol staat met bloemenborders. Wil je je tuin laten renoveren of een nieuwe tuin aanleggen, maar weet je nog niet hoe je je Engelse tuin wilt indelen? Laat dan een tuinontwerp maken door een ervaren hovenier.

Romantische Engelse tuin

Liefdevolle sfeer

Engelse landschapsstijl tuin

Parkachtige uitstraling

Engelse romantische tuin

Vol bloemenborders

Kleine Engelse tuin

Gezellige sfeer

Meer tuin inspiratie opdoen?

Bij de bestrating van een cottage tuin is het belangrijk dat je kiest voor kleine stenen of siergrind. Vooral smalle paden naar een kleine zithoek zijn veelgebruikt. Wil je een landelijke Engelse tuin bestraten, dan kun je kleine robuuste stenen gebruiken voor een echt plattelandsgevoel.

Engelse tuin met robuuste stenen

Plattelandse sfeer

Engelse tuin met terras

Gezellige zithoek

Engelse tuin met kleine stenen

Engels karakter

Engelse tuin met landelijke stenen

Natuurlijke materialen

Benieuwd naar de kosten?

Vaak zie je in een cottage tuin veel groene vaste planten met rozen. Om een natuurlijk uiterlijk te krijgen worden de planten zonder structuur geplant. Ook een plantenboog met bijv. klimop of klimrozen oogt sfeervol. Tenslotte mogen geraniums en hortensia's niet ontbreken.

Toon alle afbeeldingen
Engelse tuin aanleggen?
Tuin aanleggen Prijs Offerte
Engelse tuin € 60 - 150 per m2

Wil je een Engelse tuin laten aanleggen met een natuurvijver? De tuinaanleg kosten voor een romantische Engelse tuin kunnen verschillen afhankelijk van de verschillende tuinonderdelen. Laat je een vijver aanleggen in je Engelse tuin, dan zal de prijs hoger uitvallen dan een Engelse tuin zonder vijver.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Heb je achterstallig onderhoud aan je tuin, maar wil je niet zelf je tuin verzorgen? Laat dan je tuin onderhouden door een aangesloten hovenier. Hierdoor zorg je ervoor dat je langer van een mooie tuin kunt genieten. Maar wat kost het uitbesteden van tuinonderhoud? Lees op deze pagina meer over de kostenverschillen en de klussen bij tuinonderhoud.

Wil je jouw tuin een romantische en gezellige uitstraling geven? Laat jouw Engelse tuin aanleggen of renoveren door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Vraag gratis en vrijblijvend hovenier offertes aan en kom in contact met maximaal 4 regionale hoveniersbedrijven uit jouw regio. Jij vergelijkt deze bedrijven en beslist welke hovenier jouw opdracht krijgt.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal