• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 154.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Engelse tuin

Engelse tuinen voorbeelden

Ga naar

Wil je een tuin laten aanleggen die een romantische sfeer creëert in je tuin? Laat dan een Engelse tuin aanleggen door een goede hovenier. Doe hier meer inspiratie en ideëen op van Engelse tuinen en bekijk ook de mogelijkheden van een Engelse tuin.

Kenmerken Engelse tuin

  • Romantisch karakter
  • Vol met bloemen
  • Parkachtige uitstraling
  • Natuurlijke elementen

Engelse tuinen voorbeelden

Onderdelen van Engelse tuin

Wil je je tuin laten renoveren, maar weet je nog niet hoe je je Engelse tuin wilt indelen? Laat dan een tuinontwerp maken.

Wat kost een Engelse tuin aanleggen?

Wil je een Engelse tuin laten aanleggen met een natuurvijver? De tuinaanleg kosten voor een romantische Engelse tuin kunnen verschillen afhankelijk van de verschillende tuinonderdelen. Ga je voor een Engelse tuin met natuurvijver, dan zal de prijs hoger uitvallen dan een Engelse tuin zonder vijver. Ben je benieuwd naar de exacte prijs voor een Engelse tuin?

Engelse tuin aanleggen?
engelse tuin afbeeldingen

Engelse tuin laten aanleggen door vakkundige hovenier

Wil je jouw tuin een romantische en gezellige uitstraling geven? Laat jouw Engelse tuin aanleggen of renoveren door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Vraag gratis en vrijblijvend hovenier offertes aan en kom in contact met maximaal 5 regionale hoveniersbedrijven uit jouw regio. Jij vergelijkt deze bedrijven en beslist welke hovenier jouw opdracht krijgt.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal