Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Engelse tuin

Engelse tuinen voorbeelden, ideeën & foto's

Vind beste hovenier
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Wil je een tuin laten aanleggen die een romantische sfeer creëert in je tuin? Laat dan een Engelse tuin aanleggen door een goede hovenier. Hier kun je meer Engelse tuin inspiratie opdoen en ideëen bekijken. Bekijk ook romantische Engelse tuinen voorbeelden en verschillende foto's.

Kenmerken Engelse tuin

  • Romantisch karakter
  • Vol met bloemen
  • Parkachtige uitstraling
  • Natuurlijke elementen

Engelse tuinen voorbeelden

Er zijn verschillende mogelijkheden in een cottage tuin. Zeker omdat een Engelse tuin vol staat met bloemenborders. Wil je je tuin laten renoveren of een nieuwe tuin aanleggen, maar weet je nog niet hoe je je Engelse tuin wilt indelen? Laat dan een tuinontwerp maken door een ervaren hovenier.

Meer tuin inspiratie opdoen?

Engelse tuin bestrating

Bij de bestrating van een cottage tuin is het belangrijk dat je kiest voor kleine stenen of siergrind. Vooral smalle paden naar een kleine zithoek zijn veelgebruikt. Wil je een landelijke Engelse tuin bestraten, dan kun je kleine robuuste stenen gebruiken voor een echt plattelandsgevoel.

Benieuwd naar de kosten?

Engelse tuin planten

Vaak zie je in een cottage tuin veel groene vaste planten met rozen. Om een natuurlijk uiterlijk te krijgen worden de planten zonder structuur geplant. Ook een plantenboog met bijv. klimop of klimrozen oogt sfeervol. Tenslotte mogen geraniums en hortensia's niet ontbreken.

Engelse tuin aanleggen?

Wat kost een Engelse tuin aanleggen?

Tuin aanleggen Prijs Offerte
Engelse tuin € 60 - 150 per m2

Wil je een Engelse tuin laten aanleggen met een natuurvijver? De tuinaanleg kosten voor een romantische Engelse tuin kunnen verschillen afhankelijk van de verschillende tuinonderdelen. Laat je een vijver aanleggen in je Engelse tuin, dan zal de prijs hoger uitvallen dan een Engelse tuin zonder vijver.

Engelse tuin laten aanleggen door vakkundige hovenier

Wil je jouw tuin een romantische en gezellige uitstraling geven? Laat jouw Engelse tuin aanleggen of renoveren door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Vraag gratis en vrijblijvend hovenier offertes aan en kom in contact met maximaal 4 regionale hoveniersbedrijven uit jouw regio. Jij vergelijkt deze bedrijven en beslist welke hovenier jouw opdracht krijgt.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal