• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Onderhoudsvrije tuin

Onderhoudsvrije tuin ideeën & voorbeelden

Ga naar

Wil je wel je tuin laten renoveren, maar wil je deze niet continu onderhouden? Laat dan een onderhoudsvrije tuin aanleggen. Hierdoor heb je wel de lust, maar niet de lasten. Doe op deze pagina meer inspiratie op, bekijk onderhoudsvrije tuin ideeën en ontdek de mogelijkheden.

Kenmerken onderhoudsvrije tuin

  • Weinig beplanting
  • Veel bestrating
  • Kunstgras
  • Hardhouten schutting

Voorbeelden onderhoudsvrije tuinen

Onderdelen van onderhoudsvrije tuin

Wil je een onderhoudsarme tuin, maar weet je niet hoe je deze wilt indelen? Laat dan een tuinontwerp maken door een vakkundige hovenier.

Wat kost een onderhoudsvrije tuin aanleggen?

De tuinaanleg kosten voor een onderhoudsvrije tuin kunnen variëren afhankelijk van jouw wensen en de grootte van je tuin. Het aanleggen van een onderhoudsarme tuin is over het algemeen goedkoper dan het aanleggen van een mediterrane tuin of Japanse tuin. Bekijk de algemene hovenier prijzen of vraag direct offertes aan voor de exacte prijs.

Onderhoudsarme tuin aanleggen
kosten onderhoudsvrije tuin

Mogelijkheden bij onderhoudsvrije tuin

Wil je bij je nieuwbouwwoning een onderhoudsvrije tuin maken of je bestaande tuin renoveren? Dan kun je kiezen voor een onderhoudsvrije tuin. Een onderhoudsvrije tuin is beschikbaar in vele soorten en in verschillende groottes. Laat eventueel een onderhoudsarme natuurvijver met planten aanleggen of een hardhouten schutting plaatsen die weinig tot geen onderhoud nodig heeft.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen door ervaren hovenier

Ga je je tuin laten renoveren of wil je een goedkope onderhoudsvrije tuin laten aanleggen? Laat dit dan uitvoeren door een van de vakkundige hoveniers uit het netwerk van Slimster. Vraag vrijblijvend tot maximaal 5 offertes aan en kom eenvoudig in contact met hoveniersbedrijven die in jouw regio werkzaam zijn. Jij ontvangt gratis tuin-offertes die je slim vergelijkt op prijs-kwaliteitverhouding. Jij beslist tenslotte met welke hovenier je in zee gaat.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal