• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Achtertuin

  Achtertuin inspiratie & voorbeelden

  Vind beste hovenier
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je jouw achtertuin opknappen of wil je een nieuwe achtertuin aanleggen? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten tuinen. Doe hier meer inspiratie op om jouw achtertuin in te delen en ontdek de verschillende mogelijkheden.

  Achtertuin voorbeelden

  Wat zijn ideeën voor de achtertuin?

  Er zijn verschillende mogelijkheden als je jouw achtertuin wilt laten aanleggen. Geef je de voorkeur aan een achtertuin die weinig onderhoud vergt? Ga dan voor een onderhoudsvrije tuin of laat je tuin onderhouden door een hovenier. Weet je niet wat je wilt? Een hovenier kan je helpen met een tuinontwerp maken.

  Wat kost een achtertuin aanleggen?

  Tuin aanleggen Prijs Offerte
  Achtertuin € 60 - 150 per m2

  Wil je jouw achtertuin laten renoveren of in jouw nieuwe achtertuin aan de slag? De kosten van een achtertuin renoveren of aanleggen, kunnen flink variëren. Ben je benieuwd naar de exacte prijs van jouw nieuwe achtertuin? Bekijk dan de hovenier prijzen of vraag gratis hovenier offertes aan.

  Hovenier prijzen vergelijken?

  Achtertuin aanleggen: welke stijl?

  Heb je een grote achtertuin of probeer je het beste te maken van een kleine tuin? Ongeacht de grootte of indeling van je tuin: je kunt gaan voor verschillende stijlen en designs.

  Vakkundige hovenier voor achtertuin renoveren

  Vraag via Slimster vrijblijvend hovenier offertes aan en kom gemakkelijk in contact met maximaal 4 regionale hoveniersbedrijven. Zij kunnen je adviseren in de mogelijkheden en je bepaalt tenslote zelf welke hovenier de opdracht krijgt om je achtertuin aan te leggen. Dat is slim vergelijken.

  Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal