• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Japanse tuin

  Japanse tuin ideeën, voorbeelden & foto's

  Vind beste hovenier
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil jij je tuin laten renoveren in een traditionele Japanse stijl? Een oosterse tuin zorgt voor die rustgevende uitstraling. Doe op deze pagina meer oosterse tuin ideëen en Japanse tuin inspiratie op. Bekijk ook de Japanse tuinen voorbeelden en foto's.

  Kenmerken Japanse tuin

  • Gebruik van water
  • Veel gebruik van bamboe
  • Symbolische indeling
  • Ontspannende sfeer

  Voorbeelden Japanse tuin

  Er zijn verschillende mogelijkheden, maar er komen altijd 3 basiselementen in een oosterse tuin terug; water, steen en verschillende kleuren groen. Omdat een Japanse tuin vol met betekenissen zit staat water voor leven, steen voor rust en groen voor de natuur. Weet je nog niet hoe je je oosterse tuin wilt indelen? Laat dan een tuinontwerp maken door een ervaren hovenier.

  Meer tuin inspiratie opdoen?

  Wat zijn ideeën voor een Japanse tuin?

  Wat kost een Japanse tuin aanleggen?

  Tuin aanleggen Prijs Offerte
  Japanse tuin € 60 - 150 per m2

  Ga jij voor een Japanse tuin met een rustgevende uitstraling? De kosten voor het aanleggen van deze zentuin kunnen flink verschillen door extra wensen, grootte van je tuin en andere factoren. Ben je benieuwd naar de precieze prijs van een Japanse tuin? Bekijk dan de hovenier prijzen of vraag gratis hovenier offertes aan.

  Japanse tuin foto's

  Aanleg Japanse tuin: soorten

  • Zentuin
  • Watertuin
  • Theetuin
  • Wandeltuin

  Heb je de voorkeur voor een Japanse tuin met weinig onderhoud? Ga dan voor een onderhoudsvrije tuin of laat je tuin onderhouden door een ervaren hovenier.

  Japanse tuin aanleggen door ervaren hovenier

  Wil je een Japanse tuin aanleggen of je bestaande tuin renoveren naar een Japanse tuin? Laat dit uitvoeren door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit het Slimster-netwerk. Vraag gratis tuin-offertes aan en kom in contact met maximaal 4 regionale hoveniersbedrijven. Jij vergelijkt deze bedrijven en beslist welke hovenier jouw opdracht mag uitvoeren.

  Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal