• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Mediterrane tuin

  Mediterrane tuin ideeën, foto's & voorbeelden

  Vind beste hovenier
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil jij een tuin aanleggen met een exotische sfeer waar je heerlijk in kunt genieten? Laat dan een mediterrane tuin aanleggen door een vakkundige hovenier en geniet van dat Zuid-Europese karakter. Doe hier tropische tuin ideeën op, bekijk mediterrane tuin ideeën foto's en ontdek mediterrane tuinen voorbeelden.

  Kenmerken mediterrane tuin

  • Zonnig getinte muren
  • Grindpaden
  • Exotische planten
  • Verhoogde vijver

  Mediterrane tuin ideeën

  Wanneer je een mediterrane tuin laat aanleggen, dan wordt deze aangelegd met een aantal kenmerkende aspecten: plantenbakken met exotische bloemen, kleurvolle planten en vaak nog met een olijfboom of vijgenboom. De mediterrane stijl kun je in elke tuin gebruiken en elke grootte. Je kunt zelfs je kleine tuin een exotische uitstraling geven.

  Meer tuin inspiratie opdoen?

  Planten in een mediterrane tuin

  In mediterraanse tuinen vind normaal alleen exotische planten, zoals lavendel, olijf- en vijgenbomen, cactussen en nog veel meer kleurrijke beplanting. Wil je een mediterrane tuin maken en weet je niet waar je moet beginnen? Laat dan een tuinontwerp maken door een ervaren hovenier.

  Tropische tuin aanleggen?

  Onderdelen van tropische tuin

  Wat kost een mediterrane tuin aanleggen?

  Tuin aanleggen Prijs Offerte
  Mediterrane tuin € 60 - 150 per m2

  De prijzen voor het aanleggen van een exotische mediterrane tuin kunnen flink varieren, afhankelijk van grootte van je tuin en extra opties. Bekijk de algemene hovenier prijzen of vraag offertes aan voor de exacte prijs voor het aanleggen van een mediterrane tuin. Geen zin om je mediterrane tuin te onderhouden? Laat dan je tuin onderhouden door een van de aangesloten hoveniers.

  Mediterrane tuin laten aanleggen door ervaren hovenier

  Heb je besloten om een mediterrane tuin aan te laten leggen? Laat deze exotische tuin dan aanleggen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit ons netwerk. Je ontvangt maximaal 4 gratis tuin-offertes die je vrijblijvend vergelijkt op prijs-kwaliteitverhouding. Jij beslist welke hovenier de beste deal heeft en die de opdracht mag uitvoeren.

  Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal