• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Mediterrane tuin

Mediterrane tuin ideeën & foto's

Ga naar

Wil jij een tuin aanleggen met een exotische sfeer waar je heerlijk in kunt genieten? Laat dan een mediterrane tuin aanleggen door een vakkundige hovenier en geniet van dat Zuid-Europese karakter. Doe op deze pagina meer inspiratie op en ontdek de mogelijkheden van een mediterrane tuin.

Kenmerken mediterrane tuin

  • Zonnig getinte muren
  • Grindpaden
  • Exotische planten
  • Verhoogde vijver

Foto's mediterrane tuinen

Onderdelen van mediterrane tuin

Wil je een mediterrane tuin maken en weet je niet waar je moet beginnen? Laat dan een tuinontwerp maken door een ervaren hovenier.

Wat kost een mediterrane tuin aanleggen?

De prijzen voor het aanleggen van een exotische mediterrane tuin kunnen flink varieren, afhankelijk van grootte van je tuin en extra opties. Bekijk de algemene hovenier prijzen of vraag offertes aan en ontvang de exacte prijs voor het aanleggen van een strakke mediterrane tuin.

Mediterrane tuin aanleggen?

Mogelijkheden mediterrane tuin

Wanneer je een mediterrane tuin laat aanleggen, dan wordt deze aangelegd met een aantal kenmerkende aspecten: plantenbakken met exotische bloemen, kleurvolle planten en vaak nog met een olijfboom of vijgenboom. De mediterrane stijl kun je in elke tuin gebruiken en elke grootte. Je kunt zelfs je kleine tuin een exotische uitstraling geven.

Geen zin om je mediterrane tuin te onderhouden? Laat dan je tuin onderhouden door een van de aangesloten hoveniers.

Mediterrane tuin laten aanleggen door ervaren hovenier

Heb je besloten om een mediterrane tuin aan te laten leggen? Laat deze exotische tuin dan aanleggen door een van de aangesloten hoveniersbedrijven uit ons netwerk. Je ontvangt maximaal 5 gratis tuin-offertes die je vrijblijvend vergelijkt op prijs-kwaliteitverhouding. Jij beslist welke hovenier de beste deal heeft en die de opdracht mag uitvoeren.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal