Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Daktuin

Daktuinen voorbeelden, ideeën & foto's

Vind beste hovenier
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Wil je een tuin laten aanleggen en heb je voldoende ruimte op je dak? Je kunt dan kiezen voor een gedeeltelijke daktuin of om groendak volledig met beplanting aan te leggen. Doe hier daktuinen inspiratie op, bekijk daktuinen foto's en ontdek daktuin voorbeelden.

Kenmerken daktuin

  • Weinig onderhoud
  • Natuurlijke beplanting
  • Functionele indeling
  • Veel zonlicht

Daktuinen voorbeelden

Er zijn allerlei mogelijkheden bij een daktuin met verschillende soorten tuinen. Maak goed gebruik van de ruimte die je hebt, aangezien sommige daken niet heel groot zijn. Heb je nog geen idee hoe je je daktuin wilt indelen? Laat dan een tuinontwerp maken door de aangesloten hoveniers.

Meer tuin inspiratie opdoen?

Soorten daktuinen

Heb je een kleine dak tuin? Dan heb je weinig ruimte, maar ongeacht de grootte van je dak of indeling van je daktuin kun je voor verschillende soorten tuinen gaan. Wil je liever zo weinig mogelijk onderhoud aan een daktuin? Ga dan voor een onderhoudsvrije tuin of laat je tuin onderhouden door een hovenier.

Mogelijkheden bij daktuin

Wat kost daktuinen aanleggen?

Tuin aanleggen Prijs Offerte
Daktuin € 60 - 150 per m2

De tuinaanleg kosten voor een daktuin kunnen flink variëren en zijn afhankelijk van de grootte van je dak en andere factoren. Heb je nog geen toegang tot je dak? Dan komen er ook kosten bij voor het plaatsen van een lichtkoepel of plaatsen van een dakkapel met deur.

Daktuin laten aanleggen door ervaren hovenier

Wil je een daktuin aanleggen en ben je op zoek naar een vakkundige hovenier of plaatsen van een groendak? Vraag dan vrijblijvend en gratis tot maximaal 4 tuin offertes aan bij Slimster. Je komt in contact met regionale hoveniersbedrijven die actief zijn in jouw regio. Je kan de ontvangen offertes vergelijken op prijs én kwaliteit. Jij beslist tenslotte zelf met welke hovenier je in zee gaat.

Vergelijk regionale hoveniersbedrijven

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal