Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Velsen

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Velsen

offerte van dichte trap met en zonder ledlicht / sensor

Gjertsenstraat, Ijmuiden

Het gaat om een dichte trap naar de tweede etage. Kraakt erg, willen graag dat het geluiddempend wor

Schaepmanlaan, Driehuis Nh

Het betreft een dichte trap met een halve draai. We willen graag een offerte voor linoleum. Dat is i

J.T. Cremerlaan, Santpoort-Noord

Traprenovatie offerte

Trap renoveren Velsen

De gemeente Velsen bestaat uit een aantal prachtige dorpen, zoals IJmuiden, Santpoort en Velsen. Een ruime 67.000 mensen noemt zich met trots een ‘Velsenaar’. Onder deze ‘Velsenaren’ bevinden zich ook bekende Nederlanders als Jack Spijkerman, Peter Jan Rens of voetballer Joël Veltman. Ook in deze gemeente zijn de traprenovatie specialisten van Slimster actief. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle type trappen renoveren en bekleden naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag direct gratis offertes aan en vind eenvoudig de beste deal!

Jouw trap renoveren

Is jouw trap verouderd en toe aan een opknapbeurt? Laat jouw trap dan renoveren door een betrouwbare vakman uit jouw eigen regio. Bij het renoveren van trappen heb je de keus uit diverse trapbekleding materialen en extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eikenhouten trap, of een trap renoveren met PVC. Wil je de trap veiliger maken? Denk dan na over opties als een balustrade of trapverlichting in de traptreden.

Besparen op jouw traprenovatie in Velsen?

Voordelige traprenovatie in Velsen

Woon jij in de regio Velsen en denk jij na over het laten renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag gratis offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren, compleet op maat. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je wel 45 procent besparen op de totale kosten, inclusief uurloon en nieuwe trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Velsen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal