• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Velsen

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Velsen

  Gesloten trap,lederen bekleding alleen op de treden en verlichting.

  Jacob van Heemskerkstraat, Ijmuiden

  Sisal heeft onze voorkeur. Tapijt verwijderen Tapijt kraakvrij maken

  Bakkerstraat, Ijmuiden

  Wij zijn opzoek naar een leren trapbekleding of wellicht een lederlook omwille van de kosten. Alleen

  Wim Kanlaan, Beverwijk

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren Velsen

  De gemeente Velsen bestaat uit een aantal prachtige dorpen, zoals IJmuiden, Santpoort en Velsen. Een ruime 67.000 mensen noemt zich met trots een ‘Velsenaar’. Onder deze ‘Velsenaren’ bevinden zich ook bekende Nederlanders als Jack Spijkerman, Peter Jan Rens of voetballer Joël Veltman. Ook in deze gemeente zijn de traprenovatie specialisten van Slimster actief. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle type trappen renoveren en bekleden naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag direct gratis offertes aan en vind eenvoudig de beste deal!

  Jouw trap renoveren

  Is jouw trap verouderd en toe aan een opknapbeurt? Laat jouw trap dan renoveren door een betrouwbare vakman uit jouw eigen regio. Bij het renoveren van trappen heb je de keus uit diverse trapbekleding materialen en extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eikenhouten trap, of een trap renoveren met PVC. Wil je de trap veiliger maken? Denk dan na over opties als een balustrade of trapverlichting in de traptreden.

  Besparen op jouw traprenovatie in Velsen?

  Voordelige traprenovatie in Velsen

  Woon jij in de regio Velsen en denk jij na over het laten renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag gratis offertes aan en vergelijk deze op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren, compleet op maat. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je wel 45 procent besparen op de totale kosten, inclusief uurloon en nieuwe trapbekleding!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Velsen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal