Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Haarlemmermeer

Vergelijk 219 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Haarlemmermeer

Het betreft 2 trappen met beide 13 treden. 1 dichte trap en 1 open trap. in beide zitten 2 bochten l

Stoholm, Haarlemmermeer

Aantal treden: 15 Open of dichte trap: Dicht Soort trap: Rechte trap Planning: Weet ik nog niet (

Aalsmeerderdijk, Haarlemmermeer

Aantal treden: Anders / weet niet precies Open of dichte trap: Open

Cronenstein, Haarlemmermeer

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding Haarlemmermeer

Ben jij woonachtig in Haarlemmermeer, of in de omgeving van Haarlemmermeer, en zoek je naar een geschikte specialist voor de renovatie van jouw trap? Bij Slimster vind je de specialist die je zoekt! De bij ons aangesloten traprenovatie bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Ze werken met de meest hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen jouw trap binnen een dag renoveren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan via Slimster en vind de beste trap-specialist uit jouw eigen regio!

Trap renoveren met tapijt

Wil je genieten van het comfort dat tapijt op de trap te bieden heeft? Bij Slimster is het mogelijk om jouw trap tegen een lage aanschafwaarde te voorzien van een mooi design tapijt, wat perfect aansluit bij de rest van het interieur. Trap bekleden met tapijt is tegenwoordig erg populair. Het materiaal is goedkoper dan bijvoorbeeld hout of laminaat én er zijn veel kleuren en ontwerpen mogelijk. Bovendien is tapijt lekker zacht en warm aan je voeten, ideaal wanneer je op een koude ochtend op de trap loopt.

Besparen op jouw traprenovatie in Haarlemmermeer?

Beste deal voor traprenovatie Haarlemmermeer

Woon jij in Haarlemmermeer of omgeving en zoek jij de beste traprenovatie specialist? Via Slimster kun je eenvoudig alle vakmannen uit jouw eigen regio vergelijken. Vul het offerteformulier in en vergelijk gratis offertes op prijzen en kwaliteit. Selecteer de specialist met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren en (opnieuw) bekleden. Door gebruik te maken van ons systeem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Haarlemmermeer

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal