• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Almelo

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Almelo

Scheuren in wanden en plafond van bijkeuken en kamer

Plantsoenlaan, Wierden

We hebben houtvezel isolatieplaten aangebracht op de binnenzijde vd buitenmuren. Dit moet worden afgewerkt...

G H Kappertstraat, Nijverdal

Het gaat om een aantal plantenborders. Deze moeten wit gestuct worden. Gaat om ongeveer 32 m2.

Tuinlaan, Borne

Gratis Stukadoor offertes

Goedkoop een stukadoor in Almelo

Het is verstandig om eens in de zoveel jaar uw muren en plafonds opnieuw te laten stukadoren. Oneffenheden, scheuren en lelijke plekken werkt u ermee weg, uw huis komt er strakker uit te zien en in veel gevallen wordt de isolatiekracht van uw muur of plafond verhoogt. Komt u uit Almelo of één van de omliggende plaatsen, dan kunt u via Stukadoors.com zeer goedkoop uit zijn. Van eerdere gebruikers van deze site uit de regio, weten we dat ze tot wel 45% minder hebben voor betaald voor het stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk.

Uw muren of plafonds

Uw muren of plafonds onder handen laten nemen door een stukadoor, kan op veel verschillende manieren. Een snelle en relatief goedkope manier is spack spuiten, met de kanttekening dat grotere oneffenheden en scheuren er niet mee kunnen weggewerkt. Pleisteren of stuken is meer werk en aldus niet zo goedkoop, maar grovere oneffenheden zoals scheuren kunnen wel worden weggenomen. Bij raapwerk wordt er een dikkere pleister- of mortellaag aangebracht (7 millimeter of meer), hetgeen zeer geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Let erop dat er voor buitenmuren andere eisen en adviezen gelden, vaak is spachtelputz daarvoor een geschikte keuze.

Finishing touch

Heeft u al nagedacht over de finishing touch? De afwerking bepaalt namelijk in hoge mate hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Een kleur op uw muur of plafond kunt u krijgen door witten, sausen, gekleurd (spack) te spuiten of naderhand te verven. Het stukadoorsbedrijf uit Almelo en omgeving, adviseert u graag over de beste oplossing voor u. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor chique en stijlvol sierpleister of sierwerk, dan wel een moderne en strakke betonlook.

Tot vijf vrijblijvende offertes

In een handomdraai heeft u tot wel vijf geheel vrijblijvende offertes binnen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is het webformulier hieronder invullen. Heeft u de offertes ontvangen, dan is het wijs om eerst een adviesgesprek aan te gaan met het stukadoorsbedrijf waarop uw keuze is gevallen. Ieder huis is namelijk anders en alleen door alles door te spreken, komt u tot de ideale overeenkomst.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Almelo

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal