• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 199.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Diemen

Vergelijk 651 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Diemen

Op het balkon heb ik een deur dicht laten maken. Je ziet nog de platen en dat wil ik nu mooi laten a

Cornelis Trooststraat, Amsterdam

Ik wil graag de (wit geverfde) gipsplaten muren van mijn zolderkamer opknappen zodat de muren er net

Cornelis Anthoniszstraat, Amsterdam

2 slaapkamers waarvan we in elk geval de wanden glad gemaak willen hebben. Plafonds mogelijk ook....

Gemeenschapspolderweg, Weesp

Stukadoor offerte

Jouw woning stucen in Diemen

Ben jij op zoek naar stukadoors in Diemen? Een stukadoor met veel ervaring die jouw stucwerk project goedkoop en met vakmanschap voltooit? Slimster biedt jou de mogelijkheid om een stukadoor te vinden die al jouw wensen vervuld. Door een handig overzicht van alle specialisten bij jou in de regio, vergezeld door een heldere uiteenzetting van de kosten, heb je er zo een gevonden. Of het nu gaat om pleisterwerk, spack spuitwerk of het stuken van de (buiten)muren. De bij ons aangesloten stukadoors zijn geselecteerd op ervaring, service en prijzen. Zij kunnen al jouw stucwerk onder handen nemen en werken in jouw regio. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste aanbieding!

Wil jij besparen op jouw stucwerk in Diemen?

Stucwerk op muren, wanden en plafonds

De lange lijst met diensten wordt nog uitgebreider met bijvoorbeeld schuurwerk, fraai spachtelputz of het creëren van een hippe betonlook. Waar wil je jouw woning graag mee opknappen? Alles tot in de puntjes verzorgd door onze stukadoors. Diemen kent vele vakmannen die scherpe prijzen hanteren. De stukadoors prijzen kunnen nogal verschillen en daarom kun je veel besparen door meerdere offertes te vergelijken. Bij de berekening van zijn prijs kijkt de stukadoor naar het materiaal waar je voor kiest en hoe groot de oppervlakte is die je wilt laten stuken.

Welk soort stucwerk wil jij laten aanbrengen?

Laagste prijs stukadoors Diemen

Van rijtjes woningen, appartementen tot kapitale villa’s. Stukadoors in Diemen vertalen jouw wensen naar een mooi resultaat in de vorm van perfecte muren, plafonds en wanden. Het aanvragen van geheel vrijblijvende en gratis offertes gaat eenvoudig via Slimster. Vul het offerteformulier en ontvang maximaal 5 gratis stucwerk offertes. Vergelijk de prijzen en selecteer de stukadoor met de beste aanbieding. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 651 stukadoorsbedrijven in regio Diemen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal