• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Zutphen

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Zutphen

Soort stucwerk: Saus-behangklaar Oppervlakte: 21 Uitvoerdatum: Mei 2019 Omschrijving opdracht: Een wand...

Avercampstraat, Deventer

Betreft: Keukenwand. Ik wil graag afneembare verf op de betonstuc.

Het Rechte Pad, Zutphen

Wij weten nog niet hoe de muren achter het behang eruit zien. hoeveel werk dit word. hebben nog geen...

1e Wormenseweg, Apeldoorn

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Zutphen

Stukadoorsbedrijf in Zutphen gezocht? Voor het laten aanbrengen van stucwerk in Zutphen bent u bij ons aan het juiste adres. We pleisteren onder andere het plafond, de muren en de buitenwanden van uw woning. Ook is het mogelijk om de afwerking van de verschillende pleisters door ons uit te laten voeren. Hierbij moet u ondermeer denken aan het sauzen van de muren en het aanbrengen van een sierpleister.

Onze klanten in Zutphen nemen over het algemeen een sausklare afwerking of het sierpleister genaamd spachtelputz. Het aanbrengen van een pleister kan op verschillende manieren gebeuren, maar welke stijl past bij uw wensen? Onze stucadoorsbedrijven kunnen doormiddel van een persoonlijke gesprek achter het antwoord komen op deze vraag. Vul hieronder het formulier aan en wij kunnen u nog beter van dienst.

Prijzen verschillen

Door de vele opties die Stukadoors.com aanbiedt verschillen de prijzen enorm van elkaar. Dit heeft ondermeer te maken met het aantal manuren en de dikte van het mortel dat aangebracht dient te worden. Voor een exacte prijsopgave die voor uw situatie afgestemd is adviseren wij u om een offerte aan te vragen bij een stucadoorsbedrijf in uw regio. Via onze website kunt u dit eenvoudig binnen enkele stappen zelf aanvragen. Het mooie is ook nog eens dat deze service geheel kosteloos is en bij vijf bedrijven tegelijkertijd kan plaatsvinden. Zo ontvangt u eenvoudig van vijf bedrijven in Zutphen een offerte en weet u direct welke stukadoorsbedrijven het beste zijn in uw regio. Om u toch een idee te geven wat u uiteindelijk kwijt bent voor het laten aanbrengen van een pleister hebben wij een indicatie prijslijst opgesteld.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Zutphen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal