Temptech vrijstaande koelkast kopen

Temptech vrijstaande koelkasten

Ben je een wijnliefhebber of vinoloog? Dan kun je niet om de vrijstaande koelkasten van Temptech heen. Het Noorse merk heeft een interessant aanbod van over het algemeen wat luxere wijnkoelkasten die ook de beste wijnen zo lang mogelijk op de juiste kwaliteit houden. Temptech maakt kleinere vrijstaande wijnkoelkasten vanaf 6 flessen voor liefhebbers, tot flinke wijnkoelers die 150 tot 200 flessen kunnen bevatten voor horecazaken (of natuurlijk liefhebbers pur sang). Op Slimster.nl hebben we alle Temptech vrijstaande koelkasten inclusief de webshops met de beste online aanbiedingen voor je op een rij gezet!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Temptech vrijstaande koelkasten online vergelijken

Online vergelijken van vrijstaande koelkasten, of ze nu van Temptech of andere merken zijn, is een peulenschil dankzij Slimster.nl. Op deze pagina zie je het gehele aanbod van Temptech. Wil je toch verder kijken dan alleen het Noorse merk? Via het menu aan de linkerzijde voer je door wat je allemaal wilt. Belangrijk punt daarbij is de prijs, houd er rekening mee dat energiezuinigheid en functies zoals UV-glas, luchtvochtigheidsregeling en een twee temperatuurzones nu eenmaal wat extra kosten. De wijnklimaatkasten die voldoen aan jouw eisen, zet je handig op een rijtje via de functie ‘vergelijk’.

Het aanbod vrijstaande wijnkoelkasten van Temptech

Wat is er nu onderscheidend aan het aanbod losstaande koelkasten van Temptech? Slimster.nl inventariseert het voor je:

  • Temptech richt zich (bijna) uitsluitend op losstaande koelkasten van het wijnmodel. Die verschillen van bijvoorbeeld een tafelmodel, kastmodel of koelvriescombinatie doordat ze trillingsvrij zijn. Trillen en andersoortige bewegingen zijn namelijk slecht voor de bewaarkwaliteit van wijn en verstoren het rijpingsproces.
  • Andere merken doen de categorie wijnkoelkasten er vaak bij, voor het Noorse Temptech is het hoofdzaak. In de loop der jaren heeft het merk dan ook veel specialiteit en expertise ontwikkeld, waardoor de wijnkoelers net dat beetje extra kwaliteit afleveren dat de echte liefhebbers en professionals zo prijzen.
  • In tegenstelling tot bijvoorbeeld barmodellen of Amerikaanse modellen, is het temperatuurbereik van een wijnkoelkast minimaal 5 tot maximaal 18 graden (zodat alle verschillende soorten wijn kunnen worden bewaard).
  • De vrijstaande koelkasten van Temptech trekken met hun fraaie design de aandacht.
Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten