CASO vrijstaande koelkast kopen

CASO vrijstaande koelkasten

Op zoek naar een vrijstaande koelkast om wijn in te bewaren? Dan kun je niet om CASO heen. Het merk is gespecialiseerd in wijnklimaatkasten en wijnkoelers, die ervoor bedoeld zijn om wijn zo lang mogelijk te bewaren. CASO specialiseert zich bewust in wijnkoelkasten, aangezien deze fundamenteel verschillen van ‘normale’ koelkasten. Zo past CASO bijvoorbeeld de Peltier- en compressor functie toe, waarmee het koelen zonder trillen geschiedt. Omdat de wijn niet beweegt, blijft de kwaliteit gewaarborgd tijdens het bewaren. Op Slimster.nl vind je alle CASO vrijstaande koelkasten en zie je direct de laagste online prijs!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

CASO vrijstaande koelkasten online kopen

CASO heeft een fraai aanbod van vrijstaande koelkasten om wijn te bewaren, waarmee het één van de marktleiders op het vlak van wijnkoelkasten is. Het aanbod strekt van kleine barmodel koelkasten van 4,5 liter tot forse vrijstaande kastmodellen die bijna 200 flessen kunnen huisvesten. CASO produceert zijn koelkasten in verschillende series, waarvan met name de WineCase, WineDuett (Touch) en WineMaster gewaardeerd worden door wijnliefhebbers en vinologen. Zoek jij de beste online aanbieding? Vergelijk dan alle losstaande CASO koelkasten kieskeurig op Slimster.nl. Wij zorgen dat jij de beste deal vindt!

Voordelen CASO wijnkoelkast

Een echte wijnliefhebber kan niet zonder een wijnkoelkast. De beste wijnen die je koopt, zul je willen bewaren voor een speciale gelegenheid. Om kwaliteit en smaak te behouden en de wijn op juiste wijze (verder) te laten rijpen, zijn optimale bewaarcondities vereist. De vrijstaande wijnkoelkasten van CASO kunnen deze condities creëren, zowel voor rode als voor witte wijn. Met name in (betere) horecazaken, waar immers veel wijn wordt afgenomen en waar wordt verwacht dat de wijn onder de beste omstandigheden is bewaard en wordt geserveerd, winnen CASO wijnkoelkasten aan populariteit.

Specificaties en functies van CASO

De vrijstaande koelkasten van CASO zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er kleinere wijnkoelkasten, vaak wijnkoelers genoemd, die beschikken over één temperatuurzone. Grotere kasten kunnen meerdere zones hebben. Vaak is het temperatuurbereik 5 tot 22 graden Celsius. Om flessen zo min mogelijk te laten bewegen, zijn de CASO-koelkasten doorgaans uitgerust met (houten en soms uitschuifbare) wijnleggers om de flessen op te deponeren.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten