Severin vrijstaande koelkast kopen

Severin vrijstaande koelkasten

Wie op zoek is naar een goedkope vrijstaande koelkast, moet zeker het aanbod van Severin bekijken. De Duitse prijsvechter richt zich op betrekkelijk eenvoudige koelkasten die qua prijzen concurreren met goedkope merken zoals Indesit, Etna en Beko, maar zich onderscheiden door de Duitse degelijkheid. De losstaande koelkasten van Severin zijn er in veel verschillende maten en soorten. Op Slimster.nl geven we je alle informatie over de Severin vrijstaande koelkasten. Bovendien vind je hier beslist de beste online aanbiedingen!

3 resultaten
Severin KB 8878
Vrijstaand , Energieklasse E , 45 l
Severin KB 8878
Geen reviews
€ 159,-
2 prijzen
47.8 cm
Severin KB 8877
Vrijstaand , Energieklasse E , 45 l
Severin KB 8877
Geen reviews
€ 119,-
2 prijzen
47.8 cm
Severin KB 8873
Vrijstaand , Energieklasse F , 46 l
Severin KB 8873
Geen reviews
€ 129,-
2 prijzen
49.6 cm

Severin vrijstaande koelkasten prijzen vergelijken

Op Slimster.nl kun je gemakkelijk online alle modellen, merken en prijzen van vrijstaande koelkasten vergelijken. Kies je voor een vrijstaande Severin koelkast, dan zie je in een handomdraai welke modellen verkrijgbaar zijn, bij welke webshops en voor welke prijzen. Twijfel je over een ander merk? Via het handige keuzemenu aan de linkerkant geef je door waarnaar je op zoek bent. Welke inhoud? Specifieke functies? Energieklasse? Etc. Uit het lijstje met ijskasten dat je vervolgens ziet, kun je er een aantal selecteren om die onderling kieskeurig te vergelijken. Heb je een favoriet model gevonden? Slimster.nl toont je de laagste prijs!

Specificaties vrijstaande Severin koelkasten

Voor wie is nu zo’n los te plaatsen koelkast van dit merk geschikt?

Een vrijstaande koelkast wil zeggen dat je hem niet kunt inbouwen of onderbouwen in je keuken. Bij inbouw of onderbouw wordt hij onderdeel van je interieur, wat sommige mensen mooi of praktisch vinden. Mensen die maar een beperkt budget hebben, kiezen voor Severin. Door slimme productiemethoden in fabrieken in China (met Duitse werkwijze) kan het merk ware stuntprijzen hanteren. Verwacht gezien de stuntprijzen geen luxueuze Severin koelkasten met allerlei chique functies zoals superkoelen, luchtcirculatie of anti-bacteria. Deze apparaten doen gewoon wat ze moeten doen: koelen.

Denk voordat je een Severin gaat kopen goed na over het model. Barmodel of tafelmodel is voor de kleinere huishoudens, een kastmodel koelkast is een maatje groter, koelvriescombinaties zijn voor mensen die iets meer vriesbehoefte hebben en Amerikaanse modellen voor de grootverbruikers.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten