Vrijstaande koelkast van 200 cm hoog kopen

Vrijstaande koelkasten 200 cm hoog

Een veel voorkomende standaardmaat voor een vrijstaande koelkast is een afmeting van 200 cm hoog. Bij deze hoogte afmeting heb je diverse koelkasten met vriesgedeelte beschikbaar. Deze koel-vries combinaties geven volop keuze uit diverse merken, energieklasses en opties. Heb je genoeg ruimte in de keuken voor een vrijstaande koelkast van 200 cm hoog? Kijk dan eens naar de onderstaande modellen. Op Slimster.nl helpen we jou bij het vinden van de beste online aanbiedingen!

1 resultaat
Siemens iQ500 KG39E8IBA
Vrijstaand , Energieklasse B , 201 cm
Siemens iQ500 KG39E8IBA linker voorkant
Geen reviews
€ 888,-
3 prijzen
201 cm

Vrijstaande koelkasten van 200 cm hoog vergelijken

Ben jij op zoek naar een 200 cm hoge los te plaatsen koelkast? Op deze pagina vind je alle geschikte modellen in deze maat. Op Slimster.nl vind je de actuele prijzen van diverse winkels. Vergelijk de modellen door ze te selecteren en op de groene vergelijk knop te klikken. In het prijsoverzicht vind je meteen de beste aanbieding voor een vrijstaande koelkast van 200 cm hoog. Vergelijk alle prijzen kieskeurig en bespaar maximaal op jouw nieuwe ijskast!

Optimale plaatsingsvrijheid met een vrijstaande koelkast

Een vrijstaand model met een hoogte afmeting van 200 centimeter geeft volop vrijheid in de plaatsing van de koelkast. Je kunt de koelkast neerzetten waar je maar wilt, in tegenstelling tot een inbouw koelkast waarvoor een inbouwruimte benodigd is. Doordat veel moderne vrijstaande koelkasten ook in koudere temperaturen geplaatst kunnen worden kun je ook een schuurtje, garage of berging gebruiken. Uiteraard zijn ook de andere afmetingen belangrijk bij een losse koelkast. Links op de pagina vind je het filter. Hier kun je al jouw voorkeuren opgeven. Vergeet daarbij niet de diepte en de breedte in te vullen, zodat je precies weet of de gewenste koelkast bij jou thuis geplaatst kan worden.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten