ETNA vrijstaande koelkast kopen

ETNA vrijstaande koelkasten

Voor wie op zoek is naar een goedkope koelkast, is een vrijstaande ETNA koelkast een aantrekkelijke optie. Dit Nederlandse witgoedmerk produceert koelkasten met een lage prijs en zonder al te veel fratsen. Verwacht van het bedrijf uit Duiven geen chique functies zoals anti-bacteria, koud water dispenser of No Frost, daarvoor zul je bij A-merken zoals Miele of Siemens moeten zijn. Heb jij interesse in deze betaalbare losstaande koelkasten? Op Slimster.nl hebben we het actuele assortiment voor je op een rij gezet. Vergelijk alle modellen kieskeurig en vind beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
ETNA KVV755WIT
Tafelmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
ETNA KVV755WIT
Geen reviews
€ 215,-
4 prijzen
Tafelmodel koelkast
85 cm
ETNA KKV856WIT
Vrijstaand , Energieklasse D , 120 l
ETNA KKV856WIT
Geen reviews
€ 257,-
3 prijzen
84.5 cm

ETNA vrijstaande koelkasten vergelijken

Een vrijstaande koelkast geeft je veel vrijheid. Je bent namelijk niet gebonden aan bepaalde afmetingen zoals bij een onderbouw koelkast of inbouw koelkast wel het geval is. Je plaatst een ETNA vrijstaande koelkast gewoon lekker waar jij hem wilt hebben. Bij Slimster.nl snappen we dat jij niet teveel wilt betalen voor een nieuwe ijskast. Wij helpen je bij het vinden van de beste deal. Vergelijk alle onderstaande modellen op kenmerken die jij van belang vindt, zoals de netto inhoud of de energieklasse. Vervolgens zie je direct de webshop met de laagste prijs voor jouw nieuwe vrijstaande koelkast!

Welk type losstaande koelkast moet ik nemen?

Er zijn verschillende types koelkasten, zoals barmodel, tafelmodel, kastmodel, Amerikaanse koelkast en koelvriescombinatie. Welk type je moet nemen, hangt vooral af van het aantal personen dat ervan gebruik gaat maken en of je een vriesgedeelte wilt. Tot 3 personen zullen vaak genoeg hebben aan een tafelmodel, daarboven wordt een kastmodel aangeraden. Grootgebruikers die ook stevig willen invriezen, kunnen kiezen voor een Amerikaanse koelkast. Ook een koelvriescombinatie heeft een flink eigen vriesvak. De meeste koelkasten van tafelmodel of kastmodel hebben ook een bescheiden vriesdeel om brood, wat kliekjes, een pizza, etc. in te bewaren. ETNA richt zich vooral op vrijstaande koelkasten van het type tafelmodel en kastmodel.

Vrijstaande koelkast van ETNA

Wat kun je dan wel verwachten van een vrijstaande koelkast van ETNA?

  • Vaak zijn het tafelmodellen of kastmodellen van 80 tot zo’n 300 liter.
  • Ook beschikken ze vaak over een vriesvak dat geschikt is voor 4 sterren vriezen (★★★★). Dat wil zeggen dat de temperatuur -18 graden is, dat is de ideale temperatuur om producten lang mee te bewaren zonder dat de kwaliteit ervan verloren gaat.
  • Tegenwoordig vinden veel mensen duurzaamheid belangrijk. Bij de goedkope vrijstaande koelkasten van ETNA is het stroomgebruik over het algemeen wat hoger, denk aan A+. Daardoor verbruiken ze veel meer kilowatturen dan bijvoorbeeld een A+++ koelkast.
  • Qua levensduur scoren ETNA koelkasten gemiddeld. Ze hebben niet zo’n smetteloze reparatie als bijvoorbeeld Miele koelkasten, maar in de regel kan hij gerust een jaar of tien tot vijftien meegaan.
Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten