Exquisit vrijstaande koelkast kopen

Exquisit vrijstaande koelkasten

Exquisit is een van de vele merken die vrijstaande koelkasten leveren. Ben jij op zoek naar een nieuwe koelkast? Dan kun je wel wat hulp gebruiken! Bij Slimster.nl bieden we jou de mogelijkheid om een arsenaal aan koelkasten kieskeurig met elkaar te vergelijken. Ons handige filtersysteem leid je zo naar de beste online aanbieding. Ben je op zoek naar goedkoop? Wil je een vrijstaande koelkast of toch een inbouw koelkast? Door jouw wensen links aan te klikken verschijnt er binnen no-time een helder overzicht. Naast duidelijkheid in prijzen zie je ook dat er de optie tot het lezen van reviews is.

Nog niet helemaal zeker? Klik dan gemakkelijk door naar een vergelijkbare vrijstaande koelkast. Het grote voordeel van een vrijstaande Exquisit koelkast is dat deze los te plaatsen is waar jij wilt en niet moet worden ingebouwd in een nis. Zo ben je vrij in het kiezen van de locatie! De goedkoopste webwinkel voor jouw nieuwe vrij te plaatsen koelkast vind je op Slimster.nl!

3 resultaten
Exquisit KS16-4-E-040E
Vrijstaand , Energieklasse E , 95 l
Exquisit KS16-4-E-040E
Geen reviews
€ 259,-
2 prijzen
85.5 cm
Exquisit KS16-V-040E
Vrijstaand , Energieklasse E , 127 l
Exquisit KS16-V-040E
Geen reviews
€ 191,-
2 prijzen
85.5 cm
Exquisit FA40-270G
Vrijstaand , Energieklasse G , 34 l
Exquisit FA40-270G
Geen reviews
€ 285,-
1 prijs
56 cm

Exquisit vrijstaande koelkasten online vergelijken

Een Exquisit vrijstaande koelkast vind je eenvoudig op Slimster.nl! Je kunt bij ons namelijk vergelijken op kenmerken die voor jou van belang zijn. Zo vergelijk je niet alleen op prijs, specificaties en levertijd, maar kun je ook kijken naar bijvoorbeeld het geluidsniveau, de netto inhoud en de kleur van jouw vrijstaande koelkast! Door te vergelijken weet je zeker dat je de best passende vrijstaande ijskast koopt. Ga snel naar het linker menu en selecteer jouw wensen!

Een energiezuinige vrijstaande Exquisit koelkast

Exquisit is onderdeel van Domest B.V. en opgericht in 1993. Internationaal levert het merk huishoudelijke apparatuur, zowel vrijstaand als inbouw. Ook grote horeca bedrijven nemen graag af bij Exquisit. Het bedrijf heeft door te werken volgens de laatste technieken producten die volledig voldoen aan de steeds strenger wordende wet- en regelgeving omtrent energieverbruik. Door duurzame koelkasten te produceren helpt Exquisit het milieu een handje mee en zorgt dat je kunt besparen op jouw energie kosten. Het Exquisit koelkast assortiment bevat dan ook niet voor niets veel A+++ koelkasten.

In dit uitgebreide assortiment vind je ook veel vrijstaande apparatuur. Voor een koelkast is dit ideaal, gezien je deze in iedere ruimte kunt plaatsen en ook naar jouw eigen individuele wensen in kunt stellen. De Exquisit vrijstaande koelkast komt in diverse afmetingen en categorieën, zodat er altijd een passende koelkast en prijs voor jou tussen zit.

Zoek je een goedkope koelkast die je los kunt plaatsen waar jij maar wilt? Dan is een vrijstaande Exquisit koelkast misschien wel dé koelkast van jouw dromen. Vergelijk het aanbod op Slimster.nl en scoor de beste online deals!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten