Vrijstaande LG koelkast kopen

Vrijstaande LG koelkasten

Op zoek naar een vrijstaande koelkast? Zoek dan niet verder! Slimster.nl bied je alle informatie die je nodig hebt voor het vinden van de perfecte koelkast. Tijdens jouw zoektocht is het essentieel dat je ijskasten van verschillende merken, tegen verschillende prijzen, kieskeurig met elkaar kunt vergelijken. Het gebruiksvriendelijke filtersysteem dat je aan de linkerkant van deze pagina ziet, brengt je binnen no-time naar de beste online aanbieding. Wil jij een vrijstaande koelkast? LG en vele andere merken leveren deze in verschillende formaten. Wat past bij jouw keuken? Nadat je de prijzen en algemene informatie gelezen hebt kun je ook nog doorklikken naar reviews, prijs historie, alle specificaties en een vergelijkbare vrijstaande koelkast. Verschijnt de beste deal in jouw scherm? Dan kunt je de vrij te plaatsen koelkast eveneens online kopen via Slimster.nl. Wij verzekeren jou van de meest goedkope prijs en snelle service. Vergelijk nu op jouw gemak thuis!

5 resultaten
LG GSLV70PZTE
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Vrijstaand , Energieklasse E
LG GSLV70PZTE
Geen reviews
€ 1463,-
4 prijzen
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
179 cm
LG GBP62MCNBC
Vrijstaand , Energieklasse B , 384 l
LG GBP62MCNBC
9,4
28 reviews
€ 899,-
4 prijzen
203 cm
LG GSLV91MBAC
Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse C
LG GSLV91MBAC
10
1 review
€ 2018,-
2 prijzen
Amerikaanse koelkast
179 cm
LG GSJV71PZTE
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Vrijstaand , Energieklasse E
LG GSJV71PZTE voorkant
Geen reviews
€ 1549,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
179 cm
LG GSJ760PZZE
Inbouw, Vrijstaand , Energieklasse E , 625 l
LG GSJ760PZZE voorkant
Geen reviews
€ 1529,-
1 prijs
179 cm

Vrijstaande LG koelkasten vergelijken en kopen

Ben jij benieuwd geworden naar de prijs van een LG vrijstaande koelkast? Vul dan snel jouw wensen in het menu aan de linkerkant van deze pagina in. Het vergelijken van prijzen van merken als Siemens, ATAG, Candy en Beko is ook de moeite waard. Weet jij al ongeveer wat je zoekt in een koelkast? Bij ons kun je jouw zoektocht specificeren door te kijken naar bijvoorbeeld de prijs, netto inhoud of het geluidsniveau. Ook wanneer je bijvoorbeeld specifiek zoekt naar een RVS vrijstaande koelkast ben je bij Slimster.nl aan het juiste adres. Heb jij een model gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Dan bestel je deze veilig en vertrouwd via Slimster.nl!

LG vrijstaande koelkast voor kwaliteit en functionaliteit

Welke LG vrijstaande koelkast je ook kiest, alle hebben een aantal overeenkomsten: prachtig design, weinig energieverbruik en jouw boodschappen worden lang vers gehouden. Je hebt de keuze uit veel vrijstaande modellen, de specificaties vergelijk je nu gemakkelijk via Slimster.nl. Het LG-No Frost systeem zorgt ervoor dat je kunt besparen op jouw energie kosten. 5 mm aan ijsvorming in de vrijstaande koelkast zorgt al voor ongeveer 30% meer energieverbruik. No Frost gaat ijsvorming tegen en hierdoor wordt alleen gekoeld wat gekoeld moet worden en wordt alleen ingevroren wat ingevroren moet worden. Handig, jouw ijskast hoeft nooit meer ontdooit te worden. De LG vrij te plaatsen koelkasten hebben als grote voordeel dat je deze kunt plaatsen waar het voor jou het best uitkomt. Dit kan in de keuken zijn, maar bijvoorbeeld ook op zolder of in een andere kamer.

LG Electronics is wereldwijd actief op de markt van de consumenten elektronica, huishoudelijke apparaten en mobiele telefonie. Het bedrijf werd opgericht in 1947 als Lak Hui Chemical Industrial Corp., en kreeg in 1958 de naam LG. Het eerste product dat het bedrijf lanceerde was verassend genoeg een gezicht crème. Tegenwoordig kennen de mensen natuurlijk vooral LG televisies en LG koelkasten!

De losstaande modellen van LG vergelijk je eenvoudig en kieskeurig op Slimster.nl! Wanneer je een koelkast hebt gevonden die aan jouw eisen voldoet koop je deze gemakkelijk voor de laagste online prijs!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten