Schneider vrijstaande koelkast kopen

Schneider vrijstaande koelkast

Heeft jouw keuken een jaren '50 uitstraling? Dan is een retro koelkast natuurlijk een welkome aanvulling. De Schneider vrijstaande koelkasten zijn dan een perfecte keuze. Deze retro koelkasten hebben een authentieke uitstraling en zijn te koop in verschillende kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rode, groene, zwarte of blauwe koelkast? Bij Schneider heb je keus uit diverse modellen. Zo kun je kiezen voor een koelvriescombinatie of tafelmodel koelkast. Via Slimster.nl kun je alle Schneider vrijstaande koelkasten vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind je direct de beste online aanbieding!

4 resultaten
Schneider SCCL329VR
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Schneider SCCL329VR voorkant
Geen reviews
€ 999,-
3 prijzen
Koelvriescombinatie
181 cm
Schneider SCCL329VBL
Vrijstaand , Energieklasse E , 337 l
Schneider SCCL329VBL voorkant
Geen reviews
€ 999,-
2 prijzen
181 cm
Schneider SCCL329VB
Vrijstaand , Energieklasse E , 337 l
Schneider SCCL329VB voorkant
Geen reviews
€ 999,-
2 prijzen
181 cm
Schneider SCCB250VRIO
Vrijstaand , Energieklasse E , 249 l
Schneider SCCB250VRIO voorkant
Geen reviews
€ 949,-
2 prijzen
181.5 cm

Schneider vrijstaande koelkasten vergelijken

Voordat je een nieuwe koelkast gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. En wij helpen je daar graag bij! Maak gebruik van ons vergelijkingssysteem om alle Schneider retro koelkasten te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar kenmerken zoals de energieklasse, netto inhoud en het geluidsniveau. Heb je een geschikte Schneider vrijstaande koelkast gevonden? Check de prijzen op de productpagina om de webshop met de laagste prijs te vinden!

Retro koelkasten

Het aanbod retro koelkasten van Schneider bestaat voor een groot deel uit koelvriescombinaties. Hierbij heb je de keus uit modellen met het vriesgedeelte boven of koelkasten met vriezer onder. Er zijn verschillende series verkrijgbaar, welke onderling verschillen in netto inhoud, energieverbruik en No Frost systeem. Zo zijn de SL 210 koelkasten geschikt voor kleinere gezinnen en biedt de SL 300 genoeg ruimte voor een groot huishouden. De Schneider koelvriescombinaties vergelijk je uiteraard eenvoudig via Slimster!

Schneider vrijstaande koelkast kopen

Heb jij de retro koelkasten van Schneider goed kunnen vergelijken? Dan heb je vast een model gevonden die perfect past in jouw inrichting en keuken. Via Slimster.nl kun je eenvoudig de beste online aanbieding vinden. Op de productpagina vind je een prijstabel met alle aanbieders die jouw Schneider koelkast op voorraad hebben, inclusief kosten en levertijd. Selecteer de aanbieding die jou het meest aanspreekt en bestel jouw nieuwe vrijstaande koelkast veilig online!