Vrijstaande koelkast van 50 cm diep kopen

Vrijstaande koelkasten 50 cm diep

Op zoek naar een nieuwe koelkast, maar ben je gebonden aan een bepaalde diepte? Op Slimster.nl vind je gemakkelijk een nieuwe vrijstaande koelkast die passend geplaatst kan worden. Sommige onderstaande modellen beschikken tevens over een ijskast. Er zijn onder andere los te plaatsen tafelmodellen, wijnkoelkasten en barmodellen in deze categorie beschikbaar. Op Slimster.nl helpen we je graag bij het vinden van een koelkast met een diepte van 50 centimeter. Op deze pagina hebben wij alle vrijstaande koelkasten van 50 cm diep voor je op een rij gezet!

2 resultaten
Smeg FAB5LSV5
Tafelmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse D
Smeg FAB5LSV5
Geen reviews
€ 949,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
72.5 cm
Smeg FAB5LPK5
Tafelmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse D
Smeg FAB5LPK5
Geen reviews
€ 949,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
72.5 cm

Vrijstaande koelkasten 50 cm diep vergelijken

Slimster.nl geeft je de mogelijkheid om de prijzen van verschillende winkels kieskeurig met elkaar te vergelijken. Zo kun jij altijd de goedkoopste prijs selecteren voor een nieuwe 50 cm diepe koelkast. Vergelijk de modellen van jouw voorkeur door ze te selecteren en op de 'Vergelijk' knop te klikken. Achter ieder model vind je het prijsoverzicht. Hier vind je de actuele prijzen van diverse winkels. Zo hoef je nooit teveel te betalen voor een vrijstaande koelkast van 50 centimeter diep.

Losstaande koelkast is overal te plaatsen

Bij een afmeting van 50 cm diep zijn er geen grote koelkasten beschikbaar, dus wellicht wil je een extra vrijstaand model in de garage, bijkeuken of schuur plaatsen? Moderne koelkasten kunnen deze koudere temperaturen van deze locaties met gemak aan. Kijk per model voor de zekerheid naar de werkbare omgevingstemperatuur. Op deze pagina vind je alle 50 cm diepe koelkasten. Je kunt het filter links op de pagina gebruiken om ook je andere voorkeuren door te geven. Kies ook de afmeting voor de hoogte en de breedte, zodat je zeker weet dat de koelkast in de ruimte die jij voor ogen hebt geplaatst kan worden. Ook kun je bijvoorbeeld de energieklasse, de inhoud of het merk selecteren van een nieuwe losse koelkast.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten